Zondag 17 november: WWNA VR1 uit tegen SV CCW16 VR2

Home>Wedstrijdverslagen>Zondag 17 november: WWNA VR1 uit tegen SV CCW16 VR2

Zondag 17 november: WWNA VR1 uit tegen SV CCW16 VR2

Wederom een nieuwe ploeg voor de WWNA dames in de vierde klasse. Ze zullen hen ook de volgende ronde in de beker tegenkomen, dus dit was wel een mooi moment om hen af te tasten. Al is voor de dames de competitie minstens zo belangrijk.

De wedstrijd ging van start, gelijk even de tegenstander laten zien wie WWNA is. De dames begonnen fel, maar de tegenstander liet zich niet zomaar aan de kant zetten. Na een minuut of 10 op de klok, kregen de dames een vrije trap best ver buiten de 16. Wendelien mocht proberen er het beste van te maken en zo waar GOAL, 0-1 voor WWNA. Jeugdspeelster Joanne deed deze keer mee en hoe! IJzersterk en met een geweldige snelheid liep Joanne langs de tegenstander en gaf een prachtige voorzet, die Noa wist af te maken, het stond 0-2.

Koppies in de lucht, en nu proberen de rust te bewaren. Helaas lukte dat niet aan het eind van de eerste helft. Voor rust wist CCW nog te scoren en met een tussenstand van 1-2 gingen de teams de kleedkamer/kantine in.

Na rust dachten de dames weer wat rust te creëren in het team, maar niets was minder waar. Gelukkig wist Mèrel de bal met een geweldige pass bij Marije, te krijgen die hem feilloos in het doel wist te leggen, 1-3.

Helaas kond WWNA maar kort van deze voorsprong van 2 punten genieten, want al snel wist CCW de 2-3 te scoren. Het was een wedstrijd die voor de meegereisde toeschouwers echt wel spannend was. Gelukkig wist Noa de voorsprong weer op 2 doelpunten te zetten 2-4, maar ook hier gaf CCW gelijk antwoord op 3-4.

Pien, ook een jeugdspeelster, deed uitstekende zaken achterin. Er kwamen weinig speelsters langs haar, al was de fut bij de meesten van CCW maar ook bij WWNA er wel uit. Maar….. ze moesten nog even volhouden wilde WWNA met een overwinning naar huis kunnen.

Noa wist een paar tegenspeelsters uit te kappen en de 3-5 te bemachtigen. En als klap op de vuurpijl wist Joanne de 6e goal te scoren, waardoor WWNA met een gerust hart de laatste minuten kon uittikken.

Pien en Joanne enorm bedankt voor jullie geweldige inzet. Ook willen de dames Roland bedanken die de 2e helft de grensrechter was.

De volgende wedstrijd is een belangrijke in de competitie uit tegen Activia om 10.30 uur, die net boven de WWNA dames staat. Deze wedstrijd zullen ze het zonder onze coach Hans moeten doen. Hij zal nl. eind november (eindelijk) geopereerd worden aan zijn knie. De dames wensen hem allemaal een spoedig herstel en proberen ook zonder Hans het beste eruit te halen. Graag zien de dames u allen tijdens een volgende wedstrijd langs de kant staan om hen aan te moedigen.

 

 

 

 

 

 

 

2019-11-24T17:43:13+00:00 woensdag 20 november 2019|Wedstrijdverslagen|