Evenementencommissie

Home>WWNA>Evenementencommissie
Evenementencommissie 2019-12-22T21:00:40+00:00

De evenementencommissie van WWNA heeft het doel om buiten het voetbalgebeuren de leden ontspanning te bieden, zodat gezinsleden of vrienden ook met de vereniging kennis kunnen maken.

Denk hierbij aan de nieuwjaarsloop, de fietstocht, kaarten, bingo, oliebollenfuif, autorit, schuttersfeest etc.. Op de clubavonden wordt het rad van avontuur gedraaid of is er voetbal- of een ander sportevenement op het grote scherm, met dank aan de club van honderd. Het bonestoktoernooi en het 10-over-roodtoernooi worden door de leden van de biljartclub elk jaar weer op vakkundige wijze tot een gezellig evenement gemaakt.Klop gerust eens bij de EC-leden aan als je een idee hebt.

De Evenementencommissie is zoveel mogelijk ‘self supplying’, desalniettemin is een klein deel van onze activiteiten gesponsord. Daarom een bijzonder woord van dank aan deze mensen. U ziet, wij zijn volop in beweging, maar zonder uw medewerking kunnen wij het niet . Dus tot ziens op een van onze evenementen.

De Evenementencommissie:
Voorzitter : Charel van den Hul
Secretaris : Wendelien Kroon
Penningm.: Bart Kroon

Leden: Charel van den Hul, Wendelien Kroon, Jordin van de Hul, Nick Agten, Marijke Koller, Netty Schimmel, Albert-Jan Kronmoller, Maickel Jansen, Bart Kroon en Keven Kolkman.