WWNA zonder al teveel moeite langs Ulu Spor

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA zonder al teveel moeite langs Ulu Spor

WWNA zonder al teveel moeite langs Ulu Spor

Ja, WWNA had een veel grotere uitslag dan 1-0 neer kunnen zetten tegen Ulu Spor in het bekertoernooi. Het liet de Zwollenaren, ook vierdeklasser, te lang hoop houden dat er iets te halen viel in Wenum Wiesel. Aan de andere kant, WWNA was oppermachtig tegen een ploeg die vooral verbaal sterk was.

Hoewel, verbaal sterk… De Zwollenaren kletsten en mopperden zichzelf uit de wedstrijd. Continu gingen zij de verbale strijd aan met de arbitrage of probeerden ze de mannen van trainer Bernard van Werven uit te dagen. Het maakte het tot een vervelende voetbalmiddag voor alle aanwezigen.

WWNA was hoe dan ook de betere ploeg. Voor de rust kreeg de zwart-witte-brigade zeker vijf opgelegde mogelijkheden. Maurice van Kampen miste een penalty, maar schoot vlak voor de rust wel de enige treffer van de middag binnen. Nick Agten schoot een vrije trap tegen de lat.

Ook na de thee was WWNA heer en meester. Het regende kansen en mogelijkheden op het kunstgrasveld aan de Wieselsedwarsweg, maar de aanvallers waren niet scherp genoeg of hadden domweg ‘botte’ pech.

Na de 5-4 nederlaag vorige week bij DSVD heeft WWNA nog een kleine kans om de volgende bekerronde te halen. Van Werven en zijn mannen zullen moeten winnen van Vaassen, Ulu Spor zal moeten winnen bij DSVD.

WWNA – Ulu Spor 1-0 (1-0). 43. Maurice van Kampen 1-0.
WWNA: Jaspers; Baars, Langevoort, Sellaiyah, Buitenhuis; Drost (46. Hertgers), Agten (46. Van den Berg), Bax; Van Kampen, Hulzebos (72. Gerritsen), Fama.

2019-09-11T20:37:24+00:00 maandag 9 september 2019|Wedstrijdverslagen|