WWNA wint eerste bekerwedstrijd met gemak

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA wint eerste bekerwedstrijd met gemak

WWNA wint eerste bekerwedstrijd met gemak

De hoofdmacht speelde zondagmiddag haar eerste bekerwedstrijd van het seizoen. In Lelystad was vijfdeklasser Batavia’90 kanonnenvoer voor de mannen van trainer Harold Valkenburg. Na een 0-5 ruststand liep WWNA uiteindelijk uit naar een 1-8 eindstand. Axel Hulzebos was het goudhaantje. Hij scoorde er 7 (!).

Het Oranjefeest, het feestelijke jaarlijkse hoogtepunt, een op papier niet te interessante tegenstander. Dat kon nog wel eens een lastige middag worden in de polder. Het tegendeel bleek waar en dat is ook wel eens lekker. Nadat vorige week Wesepe, een competitiegenoot van Batavia’90, al met 3-2 werd verslagen werd het nu dus 1-8 voor zwart wit. Ondanks het gemis van wat basiskrachten. Een lekker vooruitzicht nu het seizoen dan zo langzamerhand echt gaat beginnen. Komende week wacht Vaassen in de beker, een week later gaat WWNA op bezoek bij derdeklasser KCVO. Vanmiddag kwamen de twee Vaassense teams elkaar ook tegen. Ook daar viel een 1-8 te noteren. In het voordeel van KCVO. De laatste poulewedstrijd tegen KCVO weer een week later zou wel eens de beslissing kunnen betekenen. Een leuk affiche in aanloop naar de competitie.

Bekerwedstrijd:
Batavia ’90 – WWNA 1-8 (0-5). Doelpunten WWNA: Axel Hulzebos (7) en Jampie Schild. Scheidsrechter: R. Hoornstra. Gele kaarten: Lawin (Batavia’90), Langevoort (WWNA).
WWNA: Ademaj, Van Doornik, Langevoort (Coops), Sellaiyah, Berends, Drost (Alofs), Van Oosterhout, Schild, Jonker (Fama), Hulzebos, Wilpshaar.

2022-09-04T20:48:20+00:00 zondag 4 september 2022|Wedstrijdverslagen|