WWNA VR2 – SHE VR2

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA VR2 – SHE VR2

WWNA VR2 – SHE VR2

Op woensdagavond 30 september naar Hall voor de eerste competitiewedstrijd van dames 2 en dan ook nog zonder publiek. Dit was erg sneu, maar ondanks dat stonden er wel “taxichauffeurs” langs de kant die zorgden dat de dames op tijd konden beginnen en er toch publiek was.

Spannend zo’n eerste wedstrijd in het echt. De dames van SHE waren fysiek enorm sterk, zij speelden al tig jaar samen in een soort van vriendinnenelftal.

In het begin van de wedstrijd was het een beetje eenrichtingsverkeer. De dames van WWNA lieten SHE komen waardoor ze in de eerste helft tegen een achterstand van 4-0 aan moest kijken.

Na in de rust – nadat de dames in een speciaal voor de gastspelers opgezette tent thee hadden genuttigd- ging het een stuk beter met de WWNA dames. Nouca die keepte alsof haar leven ervan hing en zeer geweldig goede reddingen had, Celine die de benen uit haar lijf rende om het de tegenstander zo lastig mogelijk te maken. Yvette die een doorn in het oog van de tegenstander door zich niet uit het veld te laten slaan en Lotje die haar taak als aanvoerster meer dan goed vertolkte. Chapeau!! Samen met de rest van het elftal zorgden zij ervoor dat de 2e helft voor de WWNA dames was en WWNA zelfs 1x scoorde. Jasmijn die even meegereisd was van DA1 maakte een prachtig doelpunt, waardoor de eindstand op 4-1 kwam. 

De dames van SHE waren in de tweede helft niet minder dan in de eerste helft maar de dames van WWNA maakten hen het scoren onmogelijk. 

Afgelopen zondag moesten de dames aanvankelijk naar ABS in Bathmen, maar deze wedstrijd werd afgelast waardoor de dames van WWNA VR2 a.s. zondag hun 2e wedstrijd spelen tegen een bekende club, nl.KCVO  om 9.30 uur.

Normaal zou het geweldig zijn als u kwam supporteren, maar helaas is dit niet toegestaan. De dames van VR2 wensen u allen een goede gezondheid en graag tot snel.

2020-10-19T15:26:24+00:00 dinsdag 6 oktober 2020|Wedstrijdverslagen|