WWNA VR2 oefent tegen KCVO

Home>Nieuws>WWNA VR2 oefent tegen KCVO

WWNA VR2 oefent tegen KCVO

Dinsdagavond 15 september was het dan eindelijk zover, de dames van WWNA VR2 maakten hun debuut. Voor het eerst speelden zij met elkaar een echte wedstrijd. Gelukkig kenden de dames elkaar al. Dordat er ook vorig seizoen gedeeltelijk samen getraind werd waren de dames geen vreemden van elkaar. Maar een wedstrijd voetballen is dan toch wel even aftasten. Lukt het allemaal, wordt er genoeg gecoacht onderling, maar wordt er ook gecommuniceerd naar elkaar in het veld. Hoe wordt er gereageerd op aanvoerster Lotje, die deze taak op haar borst kreeg gespeld. Allemaal nieuwe ontwikkelingen voor de dames.

De wedstrijd verliep gemoedelij,k sportief en ging gelijk op. Er stond immers niets op het spel. De opdracht was dan ook, lekker ballen zonder spanning en elkaar aftasten in het veld. KCVO wist op voorsprong te komen, maar helaas voor hen was dit van korte duur. Nathalie die even geleend was van VR1 wist de 1-1 te maken. Met wat extra drinkpauzes en rust op het veld viel de duister al snel in. KCVO wist voor een 2e x op voorsprong te komen, maar vlak voor het einde van de wedstrijd – die gefloten werd door WWNA trainer Hans omdat er niemand beschikbaar was – wist Kim met een fantastische vrije trap rechtstreeks het doel te bereiken. Eindstand 2-2, al werd er wel wat eerder afgefloten vanwege de duisternis.

Iedereen was tevreden en een gelijkspel was voor deze pot ook de mooiste uitslag. De dames zouden a.s. zondag beginnen met de competitie uit tegen SHE VR2, maar door het aantal geblesseerden is deze wedstrijd in  goed overleg met SHE verplaatst naar 30 september om 19.30 uur. De dames van WWNA VR2 danken een ieder voor hun support langs de lijn en hopen u/jullie in het komende seizoen vaker te ontmoeten.  

2020-09-23T14:25:33+00:00 vrijdag 18 september 2020|Nieuws|