WWNA VR1 start bekercompetitie met overwinning

Home>Nieuws, Wedstrijdverslagen>WWNA VR1 start bekercompetitie met overwinning

WWNA VR1 start bekercompetitie met overwinning

Zondag 4 september stond de wedstrijd tegen CCW gepland, uiteraard weet iedereen dat dit na het eindelijk weer vieren van het Wenumsfeest geen gunstige planning is. CCW werkte mee met ons verzoek om de wedstrijd te verplaatsen, zij hadden immers klompenfeest in Twello, dus het kwam hen ook beter uit.

Gelijk de maandag 5 september om 20.00 stond toen de bekerwedstrijd op de planning. Eerste officiële wedstrijd met de nieuwe trainer Jeffrey en op het hoofdveld. Super deze combinaties. Omdat er nog geen definitieve selectie is en de dames met de nodige blessures kampen, werden 2 dames van dames 2 gevraagd om assistentie. Kirsten en Celine: hiervoor onze dank.

Het was even wennen, maar al snel zagen de toeschouwers mooie combinaties, fanatisme en gretigheid om te winnen. Bij een 3-0 voorsprong dachten de dames: ‘kat in het bakkie’, maar niets was minder waar. CCW wist ook te scoren en het stond 3-1. Het spel van onze dames werd wat onrustig en slordig. Gelukkig wist Celine de bal, zelf liggend met veel kunst en vliegwerk in het net te krijgen, waardoor de voorsprong weer op 3 goals lag.

Helaas kwam er toen een metamorfose bij CCW, zo leek het wel. In een paar minuten tijd wist CCW  2 keer te scoren, de stand was 4-3. Het werd nog even heel erg spannend, CCW gooide olie op het vuur en had het idee dat er meer te halen was bij WWNA. Zoveel tijd was er niet meer en WWNA wist er gelukkig nog 1 te scoren waarmee de eindstand op 5-3 kwam.

Aanstaande. zondag  speelt WWNA VR1 tegen V&L uit om 10.30, uiteraard bent u hier weer van harte welkom. Dames 2 van WWNA speelt thuis om 9.30 uur tegen Loenermark, uiteraard bent u hier ook van harte welkom.

2022-09-12T12:10:06+00:00 maandag 12 september 2022|Nieuws, Wedstrijdverslagen|