WWNA VR1 komt op stoom

Home>Nieuws, Wedstrijdverslagen>WWNA VR1 komt op stoom

WWNA VR1 komt op stoom

Nadat de dames waren uitgeschakeld in de bekercompetitie begint de reguliere competitie. De dames onder leiding van Jeffrey hebben er enorm veel zin in. Helaas was de start alles behalve goed en jubelstemming. De eerste 2 wedstrijden werden verloren, niet aan wilskracht en fanatisme, maar aan het in de eerste helft min of meer weggeven van de overwinning en dan in de 2e helft sterk terugkomen. Maar dan is voor dames 1 de 45 minuten te kort om een overwinning in de wacht te slepen en zit de arbitrage de dames ook niet mee. Beide wedstrijden waren uit, tegen ACTIVIA en  AZC .

Op naar de 3e wedstrijd. Nu thuis tegen CCW. Voordat de wedstrijd begint, moet er een teamfoto gemaakt worden voor dit seizoen. Bedankt Ingrid voor het opofferen van je vrije tijd om een mooie foto van het team te maken. Na de foto gelijk het veld op en gelijk vanaf het fluitsignaal zitten de dames kort op de tegenstander, gelijk vol in de aanval. Dat resulteert in een prachtige eerste helft waar de dames vleugels kregen en ook een goed zelfvertrouwen. Met de rust is de stand 4-1.  Hebben de dames nog genoeg energie om de tweede helft zo verder te gaan? Ja is het antwoord, met een paar geblesseerden en zieken weet dames 1 met maar liefst 8-1 te winnen. Noa (bijna) helemaal terug van haar knie operatie, is weer zichtbaar aanwezig, fijn dat je herstel zo voortvarend is verlopen. We danken onze trouwe supporters weer voor hun aanwezigheid.

30 oktober gaan de dames naar Broekland, hopelijk spelen de dames net als tegen CCW dan komen de punten ongetwijfeld mee naar Wenum-Wiesel, succes dames!

2022-10-23T15:31:56+00:00 zondag 23 oktober 2022|Nieuws, Wedstrijdverslagen|