WWNA VR1 dichtbij overwinning

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA VR1 dichtbij overwinning

WWNA VR1 dichtbij overwinning

Zondag 4 oktober moesten de dames het opnemen tegen een onbekende ploeg namelijk SSA Ratti –Socci. Een flink aantal kilometers moest worden afgelegd voor er op de plaats van bestemming gevoetbald kon worden.

De wedstrijd begon om 12.30 uur en ondanks dat een ieder vond dat er nu wel eens gewonnen moest worden liep het niet naar behoren. Wat is er toch met de dames??? Komt het doordat er geen publiek was, kwam het door een onbekende tegenstander op een vreemd terrein, waren het de zenuwen? Nobody knows, maar het resulteerde wel in het feit dat de dames de rust in gingen en tegen een 2-0 achterstand aan moesten kijken.

De 2e helft zat er wat meer pit in, de combinaties verliepen ietwat beter waardoor de wedstrijd ook wat aangenamer was om naar te kijken. Alles was nog mogelijk, door de nodige aanwijzingen vanaf de zijlijn kwamen de dames op een 2-1 stand door een prachtig goal van Noa. Het geluk dat de tegenstander de eerste helft wel had door er 2 goals in te schieten hadden de WWNA dames helaas niet. Al lukte het keer op keer bij de tegenstander ook niet om het net te raken. Ook zij hadden kansen genoeg om de wedstrijd definitief naar hun hand te zetten.

Na de treffer van Noa kreeg WWNA kans op kans maar zonder resultaat. De dames liepen bijna op hun tandvlees, maar met nog een kwartier te gaan was alles nog mogelijk. En jawel hoor Noa wist de gelijkmaker te scoren, wat een opluchting nu dan eindelijk gelijk, maar………….. we moeten nog ffies door dames tot het eindsignaal.

Enorm spannende slotminuten waar het in het veld soms net een flipperkast leek. Er waren kansen waren voor beide partijen die maar niet zuiver werden afgerond, waardoor de eindstand bleef steken op 2-2. Een pot waar hopelijk weer van geleerd zal worden.

A.s. zondag spelen de dames om 11.30 thuis tegen Raalte vr2. Normaliter hadden ze u graag willen uitnodigen , maar helaas is dit niet mogelijk. De dames van VR1 hopen dat u allen gezond blijft en dat ze u zeer binnenkort weer kunnen verwelkomen langs de lijn.

2020-10-19T15:26:43+00:00 dinsdag 6 oktober 2020|Wedstrijdverslagen|