WWNA VR1 bekert doooooooor……

Home>Nieuws>WWNA VR1 bekert doooooooor……

WWNA VR1 bekert doooooooor……

Zondag 13 september speelden de dames thuis tegen Sc.Overwetering VR1. Doorgaan in de beker kon alleen bij een overwinning, dus de dames wisten wat ze moesten doen. Zekenden een beetje de speelwijze van de tegenstandsters dus ze dames wisten wat ze konden verwachten. De wedstrijd ging van start met een voor VR1 een nieuwe scheidsrechter, Wessel Eijkman, die het uitstekend deed. Voor de wedstrijd had hij duidelijk zijn manier van werken in het veld kenbaar gemaakt.

Het was even aftasten in het begin voor beide partijen, maar Overwetering wist het de WWNA dames knap lastig te maken. WWNA was te afwachtend en beslist niet fel genoeg. Het resulteerde in een tegendoelpunt en dus een achterstand. Maar dit doelpunt werd een minuut of 2 later gelijk afgestraft door Fabienne, die de 1-1 scoorde. Het liep nog niet zoals het hoorde te lopen, het was wat onrustig voetbal. Helaas kwam WWNA hierdoor weer op achterstand. De eerste helft was bijna ten einde en ze gingen met een 1-2 achterstand de rust in. Vanwege de corona en het prachtige weer bleven de teamsop het veld.

Na rust werd er gelijk meer druk gezet, iedereen zat kort op de tegenstander en met een prachtig schot wist Wendelien de gelijkmaker te scoren. Door het onderling goed communiceren en aanmoedigen vanaf de zijlijn wist Kaylee de dames op voorsprong te zetten. WWNA rook de overwinning, maar alles was nog mogelijk, beide ploegen deden hun uiterste best om er een mooie en spannende pot van te maken. En dat lukte zeker, aan beide kanten werd er tevergeefs een poging gedaan om te scoren maar dat ging niet vanzelf. Noa wist uiteindelijk de wedstrijd definitief te beslissen door nog 2x te scoren en de eindstand op 5-2 te brengen.

Alle dames stuk voor stuk hebben ervoor gestreden tot het laatst. Met dank aan hun nieuwe sponsor E.L.M.B. konden de dames na afloop van de wedstrijd met een prachtige tas naar de kleedkamer om te douchen want wat was het zweten geblazen. Op naar de volgende bekerwedstrijd! Waar en wanneer die gespeeld gaat worden is nog niet bekend. We houden u op de hoogte, wordt vervolgd.

2020-09-23T14:25:39+00:00 vrijdag 18 september 2020|Nieuws|