WWNA VR1 begint seizoen met oefenwedstrijd tegen ZVV VR1

Home>Nieuws, Wedstrijdverslagen>WWNA VR1 begint seizoen met oefenwedstrijd tegen ZVV VR1

WWNA VR1 begint seizoen met oefenwedstrijd tegen ZVV VR1

Op 1 augustus is een gedeelte van de selectie van dames 1 begonnen aan de trainingen met trainer Jeffrey. Een gedeelte, want 1 augustus is best vroeg, enkelen waren nog op vakantie of trainden een paar keer en gingen dan nog weg.

Maar even gezellig weer samen sporten, voltallig of niet, de dames genoten ervan. Maandagavond 29 augustus staat er een oefenwedstrijd gepland tegen ZVV. Weliswaar spelen zij in een hogere klasse maar altijd leuk om tegen te spelen. Met een niet-volledig elftal (blessures) gingen de dames van start. Helaas was het de eerste helft vooral aftasten, elkaar vinden in het veld en even weer wennen, niet kort genoeg op de tegenstander en nog niet de juiste plek kunnen vinden waardoor ZVV kansen kreeg en deze ook benutte. De tweede helft loopt het allemaal lekkerder er wordt er leuk gevoetbald. De dames krijgen genoeg kansen. alleen worden deze niet goed afgemaakt of stuiten ze op de keepster.

Een leerzame wedstrijd die verloren wordt met 2-7. Vorig seizoen werd het bij ZVV 7-0, dus niet slechter. De balans moet nog gevonden worden, maar aan vechten, doorzettingsvermogen en wilskracht ligt het niet. De dames spelen maandagavond 5 september hun eerste bekerwedstrijd thuis om 20.00. Hopelijk zien ze u allen dan weer, want over support mochten ze niet klagen in deze oefenwedstrijd.

Dames 2 zou woensdag 31 augustus een oefenwedstrijd spelen. Helaas is deze gecanceld door de tegenpartij. Zij starten in de beker op zondag 11 september. Mochten er dames zijn die het leuk vinden om een keer mee te trainen: jullie zijn van harte welkom. De dames mogen een aantal nieuwe sterren verwelkomen, nl. Iris, Jamie en Cindy. Namens de dames: enorm veel voetbalplezier bij de dames van WWNA.

2022-08-31T13:48:11+00:00 woensdag 31 augustus 2022|Nieuws, Wedstrijdverslagen|