WWNA VR1 begint competitie met gelijkspel.

Home>Nieuws, Speciaal>WWNA VR1 begint competitie met gelijkspel.

WWNA VR1 begint competitie met gelijkspel.

WWNA VR1 start de competitie op zondag 20 september tegen Warnsveldse Girls 2 om 11.30 uur.

Het was prachtig weer op Sportpark Wiesel en de dames waren hoopvol om de wedstrijd goed af te sluiten. Voorafgaande aan de wedstrijd werd er een teamfoto gemaakt van zowel dames 1 als dames 2.

De wedstrijd ging van start, een nogal rommelige start kun je wel zeggen. Het was even aftasten wat de speelwijze van de tegenstander was. De keepster schoot uit en Nathalie vloog ervoor waardoor de bal keihard tegen haar aankwam en ……hoedan….. ja in het goal belandde.

Even later wist Noa het doel te bereiken . Het spel verliep lekker en met een afstandsschot van Wendelien kwam de stand op 3-0. Kat in bakkie zo leek het eventjes, maar deze euforie was snel over want ook in Warnsveld kunnen ze voetballen zo bleek.

Het duurde maar even en de stand werd teruggebracht naar 3-2. Zou dit nodig zijn om de dames weer op scherp te zetten, blijkbaar wel want in korte tijd door goed samenspel, goed communiceren wist de bal 3x het net te raken door Kaylee, Noa en nogmaals Kaylee.

Deze stand mag je niet meer weggeven, maar niks was minder waar …. Wat gebeurde er met de dames van WWNA, het overzicht was verdwenen, het liep niet zoals de dames het voor ogen hadden. De bal kwam niet aan bij een medespeler maar bij de tegenstander en die roken dat er meer inzat dan een vette nederlaag.

De dames uit Warnsveld zetten de wedstrijd compleet op z’n kop door 6-6 te maken. Een geweldige prestatie waar de WWNA dames hevig van onder de indruk waren maar opgeven is geen optie. Zij gingen er met zn allen voor om toch nog een mooi eindresultaat neer te zetten. Kaylee wist nog een keer het doel te bereiken maar helaas was die uitzinnigheid na vele spannende minuten weer voorbij door de gelijkmaker van de tegenpartij 7-7. 

Na de gelijkmaker was het nog even heel spannend op het veld en langs de lijn niet minder, maar de scheidsrechter floot af . Jammer dames het was jullie zo gegund, maar het was een les voor een volgende keer zullen we maar zeggen. Op naar de volgende wedstrijd. A.s. zondag 27 september speelt WWNA VE1 uit tegen SV CCW VR1 om 12.00 uur.

2020-09-25T23:05:18+00:00 vrijdag 25 september 2020|Nieuws, Speciaal|