WWNA vindt in Harold Valkenburg nieuwe hoofdtrainer

Home>Nieuws, Speciaal>WWNA vindt in Harold Valkenburg nieuwe hoofdtrainer

WWNA vindt in Harold Valkenburg nieuwe hoofdtrainer

WWNA heeft de nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2022/2023 gevonden. Harold Valkenburg wordt bij de zondag derdeklasser uit Wenum Wiesel de opvolger van Sven Slop, die de club al na één seizoen verlaat om zich op te maken voor een loodzware Uefa-trainerscursus.

Valkenburg, woonachtig in Scherpenzeel, is 48 jaar oud en is nu nog hoofdtrainer bij vierdeklasser Aurora uit Werkhoven. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd heeft Valkenburg (Uefa B) een indrukwekkend cv opgebouwd. Als speler in de hoofdmacht van Valleivogels van 1995 tot en met 2003 en later als trainer bij diezelfde club, als assistent-trainer bij de jeugd van FC Utrecht, als hoofd opleidingen en jeugdtrainer bij Blauw Geel ’55, als hoofdtrainer van Veluwse Boys en VV Hees (promotie) en sinds 2020 als eindverantwoordelijke bij Aurora.

,,Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging en wil het beste uit mijzelf en de spelersgroep halen. Ook maak ik graag de verbinding met de vereniging en speel met mijn teams altijd aanvallend en attractief’’, aldus Valkenburg, die staat voor teamspirit, discipline en spelvreugde.

Hans Spek is namens de Technische Commissie Prestatie content met het aantrekken van de nieuwe oefenmeester. ,,We zijn blij dat het gelukt is om op de valreep na de toelating van Sven voor TC1 nog een nieuwe top hoofdtrainer te vinden. We hebben het volste vertrouwen dat Harold de geschikte persoon is om met onze hoofdmacht het nieuwe seizoen in te gaan.’’

WWNA was tot en met de winterstop dé verrassing in de derde klasse D, maar is in het voorjaar in een vrije val terecht gekomen. De selectie is hoe dan ook vastberaden om het seizoen netjes af te sluiten en zich te handhaven in de derde klasse.

 

Bron foto: SV Aurora

2022-04-29T16:40:11+00:00 vrijdag 29 april 2022|Nieuws, Speciaal|