• WWNA verwelkomt Maikel Amzand als nieuwe hoofdtrainer

 •  

  Met trots kondigt voetbalvereniging WWNA de benoeming aan van Maikel Amzand als onze nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen.

  Maikel Amzand brengt met zijn rijke ervaring in het amateurvoetbal een frisse benadering naar onze club. Zijn bekendheid met zowel de tactische als de ontwikkelingsaspecten van het spel maakt hem de ideale man om ons 1e elftal te leiden.

  Voorzitter van WWNA, Ivor Jonker, uitte zijn enthousiasme over de nieuwe aanstelling: "We zijn erg blij dat Maikel ons team komt versterken. Zijn visie op voetbal en zijn bewezen staat van dienst sluiten perfect aan bij de ambities van WWNA. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking."

  Maikel Amzand zal officieel beginnen in zijn nieuwe rol aan het begin van het volgende trainingsseizoen. Zijn eerste prioriteit zal zijn om een nauwe samenwerking met het team op te bouwen en een grondige voorbereiding te treffen voor de uitdagingen die voor ons liggen.

  "Ik ben vereerd om deze kans bij WWNA te krijgen en ik kijk uit naar de samenwerking met het team en de clubleiding," zei Maikel Amzand. "Samen zullen we hard werken om onze doelen te bereiken en heel de club trots te maken."

  WWNA nodigt alle leden, sponsoren en media uit om deel te nemen aan de seizoensopening waar ook ruimte zal zijn voor het officieel kennismaken met Maikel Amzand. De seizoensopening zal gehouden worden tijdens de laatste bekerwedstrijd van het 1e elftal op 15 september.