WWNA vervolgt valse start met verdiende zege

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA vervolgt valse start met verdiende zege

WWNA vervolgt valse start met verdiende zege

Vorige week tegen Orderbos ging het helemaal mis voor de hoofdmacht: 2-3. Zondag werd het opnieuw 2-3 en dus boekte WWNA een zege. Bij Apeldoornse Boys zorgden Ross Baars, Nick Agten en Axul Hulzebos voor de WWNA-treffers.

Een verdiende zege, daar zal iedereen het over eens zijn. Maar wel zwaarbevochten. Tot de 0-2 van Agten in de 58e minuut was er geen vuiltje aan de lucht, maar een blessuregeval bij de Boys en een andere manier van spelen (voorstopper Wesselink werd naar voren gedirigeerd) was WWNA het even kwijt. De lange ballen van De Wapendragers waren opeens een gevaar. Doelman Wouter Jaspers was eerst nog de sterkste in een 1-op-1 met aanvalsleider Pascal van ’t Erve, even later viel een boogballetje toch plots over de goalie heen.

Koren op de molen voor de thuisploeg die een kwartier voor tijd via middenvelder Johan Masselink opeens langszij kwamen. WWNA kreeg de bal niet weg waardoor de middenvelder het speeltuig voor de voeten kreeg en zich niet bedacht.

Daarvoor en daarna had WWNA de wedstrijd onder controle, al had het kort voor rust geluk dat Jaspers geel kreeg – en geen rood – na een overtreding net buiten het strafschopgebied. Dat geluk had de thuisploeg overigens ook. Verdediger Ozcan, die al geel had, trok aan de noodrem bij Hulzebos. De arbiter durfde geen kaart, noch een strafschop te geven. Een pijnlijke misser, die de equipe van Van Weven uiteindelijk niet fataal werd.

WWNA speelde eigenlijk al snel een gewonnen wedstrijd op Malkenschoten. De ploeg was continu op de helft van Apeldoornse Boys te vinden, dwong genoeg mogelijkheden en hoekschoppen af, maar beloonde zich voor de verandering weer eens te weinig. Maar het was genoeg. Eindelijk won WWNA op Malkenschoten. Voor het eerst sinds mensheugenis. En gelukkig is de ploeg na de zeperd van vorige week van de nul af. Een gelukje had het 7 minuten voor tijd wel. De 2-3 van Hulzebos had een prooi moeten zijn voor Jesse Windhouwer, doelman van de thuisploeg. De goalie dook alleen half over de bal heen…

Komende week neemt zwart-wit het in eigen huis op tegen ZVV’56.

Vierde klasse G:
Apeldoornse Boys – WWNA 2-3 (0-1). 26. Ross Baars 0-1, 58. Nick Agten 0-2, 70. 1-2, 75. Johan Masselink 2-2, 83. Axel Hulzebos 2-3. Gele kaarten: Ozcan (Apeldoornse Boys), Jaspers (WWNA). Scheidsrechter: R.A.L. Verberg. Toeschouwers:90.
WWNA: Jaspers; Langevoort, Drost, Sellaiyah, Buitenhuis; Hertgers (46. Korporaal), Baars, Agten; Fama (57. Van Kampen), Hulzebos, Bax.

2019-09-29T17:07:36+00:00 zondag 29 september 2019|Wedstrijdverslagen|