WWNA verrassend onderuit tegen Wapendragers

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA verrassend onderuit tegen Wapendragers

WWNA verrassend onderuit tegen Wapendragers

Oei. Die had de hoofdmacht duidelijk niet ingecalculeerd. In de blessuretijd kreeg de equipe van trainer/coach Bernard van Werven twee tegentreffers te verwerken, voldoende voor de eerste nederlaag dit kalenderjaar. Apeldoornse Boys pakte verrassend een 2-4 zege op Sportpark Wiesel. Voor de thuisploeg vonden Kristiaan Bax en aanvoerder Nick Agten het net.

De start van WWNA was nog wel zo veelbelovend op een regenachtig sportpark. Nog geen minuut was er gespeeld of Axel Hulzebos kwam net een teenlengte tekort om WWNA op voorsprong te schieten. Een kwartier later zette Bax alsnog op voorsprong, maar tussendoor waren het de bezoekers die driemaal kansrijk waren. Furkan Seherli schoot voorlangs, Samid Kilic dwong Wouter Jaspers tot een noodzakelijke redding en Rick van Loenen schoot wild over. Na de openingstreffer nam WWNA het initiatief, maar tot veel kansen kwam het niet.

Die bewaarde de ploeg voor de tweede helft. Andermaal Hulzebos opende het bal, maar de clubtopscorer speelde de bal net te ver voor zich uit waardoor Yasin Türkyilmaz redding kon brengen voor de Wapendragers, die uiteindelijk wel tot scoren zagen komen. Pascal van het Erve zette zijn elftal naast WWNA in de 65e minuut. Vier minuten later herstelde WWNA de verhoudingen. Agten schoot met scherp.

De bezoekers waren amper onder de indruk. Hoewel er een appel van hands volgde scoorde Van het Erve andermaal en werd het weer gelijk. In een boeiende slotfase ging het spel over en weer en was het vooral WWNA met de goede kansen. Dotten van kansen. Invaller Jordy Harleman kopte naast het al lege doel en ook Bax zag zijn inzet naast vliegen. Enorme mogelijkheden voor alsnog een ontsnapping, maar het gebeurde niet. Wel voor de Boys, de ploeg die weigerde om zich in te graven. Invaller Roland Brand scoorde in blessuretijd tweemaal en deed WWNA veel pijn.

Voor Van Werven en zijn mannen een extra argument om komende week bij Groen Wit’62 te stunten. ‘De topper der runners-up’ moet een overwinning opleveren om deze verrassende nederlaag recht te zetten.

Vierde klasse F:
WWNA – Apeldoornse Boys 2-4 (1-0). 15. Kristiaan Bax 1-0, 65. Pascal van het Erve 1-1, 70. Nick Agten 2-1, 76. Van het Erve 2-2, 90+1. Roland Brand 2-3, 90+3. Brand 2-4. Gele kaarten: Drost, Agten (beiden WWNA). Scheidsrechter: J.W. Hoffman. Toeschouwers: 90.
WWNA: Jaspers; Baars, Drost, Sellaiyah, Langevoort; Agten, Hertgers, Bax; Fama (60. Ensing), Hulzebos, Korporaal (79. Harleman).

2019-03-10T19:50:47+00:00 zondag 10 maart 2019|Wedstrijdverslagen|