WWNA verliest voor de derde keer op een rij

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA verliest voor de derde keer op een rij

WWNA verliest voor de derde keer op een rij

En zo was er de derde nederlaag voor ons eerste elftal op een rij. Na Apeldoornse Boys en Groen Wit’62 was het zondag Klarenbeek dat er op Sportpark Wiesel met de punten vandoor ging. Het werd 1-2.

Weer pech dus voor de hoofdmacht, want de ploeg van trainer Bernard van Werven had op eigen veld eigenlijk recht op iets meer. Al in de eerste minuut was de thuisploeg gevaarlijk. Een schot van Arvid Korporaal werd met moeite gekeerd door Klarenbeek-doelman Stephan van der Velden. In de hoekschop die volgde werd er net over gekopt.

Het spel golfde de hele wedstrijd op en neer. Dan weer een fase waarin WWNA de overhand had, dan weer een periode de bezoekers. Zij deden het alleen net wat beter en slimmer. En de equipe van Danny van Engeland had iets meer fortuin. Met miscommunicatie tussen de WWNA-defensie en doelman Wouter Jaspers bleek het voor Tom van Luijk een koud kunstje om de 0-1 binnen te schieten. En ook 5 minuten voor de thee kreeg Klarenbeek hulp uit onverwachte hoek. Jelte Drost vergat uit te verdedigen en zag Leon Brouwer oppikken, die gemakkelijk scoorde. Het was de 1-2  omdat Wessel Langevoort tussendoor WWNA op gelijke hoogte had gekopt. Verder waren er nog grote kansen voor Klarenbeek-aanvoerder Wouter van der Gouw die net naast schoot en voor WWNA-topscorer Axel Hulzebos die zijn schot niet verder zag komen dan een hoekschop.

Na rust hetzelfde beeld. Het spel golfde op en neer en andermaal miste WWNA het fortuin om te scoren te komen. Zo schoot Korporaal een inzet op de lat en trof Hulzebos Van der Velden op zijn pad.

Weer een nederlaag dus voor WWNA. De derde op een rij en dat doet pijn voor de ploeg die tot een paar weken geleden regelmatig de pannen van het dak speelde. Komende zondag is er kans op revanche wanneer Orderbos voor een inhaalwedstrijd naar Wiesel komt. Een wedstrijd met belangen. Orderbos wil nog verder afstand nemen van de hekkensluiters, WWNA wil in de derby graag een voorschot nemen op een mogelijke tweede periode en daarnaast wil de ploeg het zoet van een overwinning wel weer eens proeven. Geef ze maar eens ongelijk!

Vierde klasse F:
WWNA – Klarenbeek 1-2 (1-2). 5. Tom van Luijk 0-1, 12. Wessel Langevoort 1-1, 38. Leon Brouwer 1-2. Gele kaart: Brouwer (Klarenbeek). Scheidsrechter: T. Oosterman. Toeschouwers: 130.
WWNA: Jaspers; Baars, Gerritsen (70. Harleman), Sellaiyah, Langevoort (70. Van Kampen; Drost, Agten, Bax; Fama, Hulzebos, Korporaal.

2019-03-24T18:44:15+00:00 zondag 24 maart 2019|Wedstrijdverslagen|