WWNA strikt Mens als opvolger van Van Werven

Home>Nieuws>WWNA strikt Mens als opvolger van Van Werven

WWNA strikt Mens als opvolger van Van Werven

Ralph Mens wordt de nieuwe hoofdtrainer van WWNA uit Wenum Wiesel. Aan het einde van dit voetbalseizoen neemt de 46-jarige Deventernaar de taken over van Bernard van Werven, die na drie seizoenen afzwaait bij de trotse koploper in de vierde klasse F.

Mens keert terug naar het Apeldoornse voetbal. In de beginjaren van deze eeuw was de trainer immers actief bij Groen Wit’62 en Loenermark. Vervolgens was hij actief bij Haarle, Witkampers, Helios (waarmee hij promoveerde naar de derde klasse), Beekbergen en Diepenveen. Daarnaast was hij tussendoor hoofd opleidingen bij Voorwaarts Twello en Wijhe’92. In het lopende seizoen is Mens hoofdtrainer bij vijfdeklasser Koninklijke UD.

Voor Mens een dus een weerzien met het amateurvoetbal in Apeldoorn. WWNA is momenteel lijstaanvoerder in de vierde klasse F en de club wil niets liever dan promoveren naar de derde klasse. Dat is precies waar Mens ook trek in heeft. ,,Een geweldige uitdaging bij een mooie groep. Ze zijn gedreven en het is qua leeftijdsopbouw een ideale selectie’’, aldus Mens. ,,De jongens willen graag naar de derde klasse en ze willen zich blijven ontwikkelen. Bij veel clubs zit er achter het eerste elftal weinig meer, maar dat is bij WWNA juist niet het geval. Het tweede elftal presteert ook goed en die breedte is belangrijk. De hele club straalt uit dat ze willen doorgroeien.’’

De technische commissie van WWNA is blij met het aanstellen van de jonge, doch ervaren hoofdtrainer. ,,De conclusie bij commissie en spelersgroep was unaniem. Wij willen Ralph Mens als nieuwe man voor deze mooie groep’’, laat de TC van de club weten.

Maar er is meer goed trainersnieuws voor de vereniging uit Wenum Wiesel. Christian Jansen, trainer van het tweede elftal van de vereniging, plakt er nog een seizoen aan vast. Zijn team is halverwege dit voetbaljaar koploper in de reserve derde klasse.

De hoofdmacht van de club speelt zondag voor het laatst dit kalenderjaar. Bij winst in Klarenbeek is het zeker de ‘herfstkampioen’ van de Apeldoornse Bundesliga. Mogelijk wordt ook de periodetitel in de wacht gesleept, al is de equipe van trainer Van Werven daarbij wel afhankelijk van Twello, dat moet inhalen bij Loenermark.

 

2020-01-10T17:11:43+00:00 dinsdag 17 december 2019|Nieuws|