WWNA in stijl het jaar uit

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA in stijl het jaar uit

WWNA in stijl het jaar uit

Wat een geweldig jaar was het voor onze hoofdmacht. De ploeg van trainer/coach Bernard van Werven won veel, speelde nacompetitie en gaat het jaar uit als trotse koploper van de vierde klasse F. Zondag werd Klarenbeek met 2-4 aan de zegekar gebonden.

Het kon in 2019 niet op voor de mannen. Zeges bij Loenermark, Victoria Boys, Apeldoornse Boys. Een thuisoverwinning op Beekbergen, Groen Wit’62. Stuk voor stuk ‘records’ die verbroken werden, want het waren overwinningen die tot aan dit jaar maar zelden plaats vonden.

Maar belangrijker dan die overwinningen waren deelname aan de nacompetitie in de voorbije voetbaljaargang en de huidige koppositie in de vierde klasse F. Vaak met goed voetbal en bijna altijd met veel treffers. De ploeg heeft zichzelf op de kaart gezet en mag hopen op een fraai seizoenseinde. WWNA heeft alles in eigen hand heet dat dan. Aan de jonge equipe en de hoofdtrainer Van Werven om zichzelf te belonen.

Voorlopig is het tot 26 januari ‘voetbalvrij’. Tijd om even stil te staan bij alle successen en de batterij weer helemaal op te laden voor een loodzware tweede seizoenshelft. Het elftal heeft tenslotte nog helemaal niets in handen.

Maar dat moet raar lopen, dat weet de ploeg ook. Voor een periodetitel hoeft de ploeg alleen Deventer nog maar opzij te zetten. Makkelijker gezegd dan gedaan, want de vereniging uit de koekstad is na een belabberd begin aardig op stoom aan het raken deze competitie.

Nog even terug naar zondag. WWNA zette Klarenbeek met 2-4 opzij. Maurice van Kampen opende het bal, maar zag in het verloop de thuisploeg wel terugkomen in de wedstrijd. Van 0-1 werd het vlak voor rust 2-1. Gelukkig voor zwart wit kreeg Kristiaan Bax het op zijn heupen en schoot voor de thee nog 2-2 binnen. In de tweede helft scoorde Bax nogmaals en was het slotakkoord voor Axel Hulzebos.

Met een opgetogen gevoel naar Kerstdiners toe. Iets anders dan vorig seizoen toen de ploeg van Van Werven het op het slotweekeinde vergooide tegen Groen Wit’ 62. De mannen hebben ervan geleerd.

Vierde klasse F:
Klarenbeek – WWNA 2-4 (2-2). 5. Maurice van Kampen 0-1, 12. Roy Zweverink 1-1, 41. Kevin Kleverwal 2-1, 44. Kristiaan Bax 2-2, 60. Bax 2-3, 67. Axel Hulzebos 2-4. Gele kaarten: Jansen (Klarenbeek), Baars, Langevoort, Drost (allen WWNA). Scheidsrechter: F. Van Lune.
WWNA: Jansen; Langevoort (Van den Berg), Gerritsen, Sellaiyah, Korporaal; Drost, Baars, Agten; Van Kampen, Hulzebos, Bax.

2019-12-22T20:56:07+00:00 zondag 22 december 2019|Wedstrijdverslagen|