Het WWNA Sterrenteam is bekend!

Home>WWNA 75 jaar>Het WWNA Sterrenteam is bekend!

Het WWNA Sterrenteam is bekend!

We vroegen jullie wat jullie ideale WWNA sterrenteam zou zijn en door te stemmen, hebben jullie je mening gegeven. En de spelers zijn bekend!

Op vrijdag 17 juni, tijdens het jubileumweekend van WWNA, spelen twee sterrenteams tegen elkaar. We houden een deel nog even geheim, maar geven alvast een paar namen vrij. We hebben spelers, oud-spelers, rustende leden. En een mooie combinatie van leeftijden.

Een aantal namen die tijdens de enquête veel genoemd zijn, die we alvast prijsgeven zijn: oud-doelman Arie Schippers, verdedigers Chris Boer en Arjan Kamphuis en als middenvelders Wim Hartkamp en Chris Gerritsen. In de aanval zijn onder meer Patrick Beumer en Giel Thijssen veel genoemd. Maar er zijn ook dames genoemd, waaronder Wendelien Kolkman.Als trainer kozen jullie onder meer voor Gerrit Scholten, en als leider Richard Buitenhuis. Verzorging door niemand minder dan Jan Haze en als grensrechter hebben we Harry van Loenen.

Wie van deze sterren wij ook daadwerkelijk zullen terugzien op het veld? De organisatie is druk bezig met het samenstellen en benaderen van deze sterren. Blijf ons dus volgen voor meer!

2022-04-16T13:00:21+00:00 zaterdag 16 april 2022|WWNA 75 jaar|