WWNA spoelt kater weg met ruime zege

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA spoelt kater weg met ruime zege

WWNA spoelt kater weg met ruime zege

De klap van zondag kwam hard aan. De verloren pot tegen Beekbergen (3-0) zorgde ervoor dat de hoofdmacht de tweede periode misliep. Donderdagavond deed de ploeg van trainer Bernard van Werven wat het moest doen: winnen om de sportieve kater weg te spoelen. TKA werd verslagen met 1-5.

Het duel in het Orderbos werd op 2e Paasdag nog geannuleerd vanwege een sterfgeval van oud-TKA’er Ömer Dogan. Donderdagavond werd er alsnog afgetrapt en al snel nam WWNA het initiatief. Desondanks opende de thuisploeg de score, iets waar de equipe van trainer Ugur Yildirim maar kort van kon genieten. Axel Hulzebos was weer eens trefzeker voor WWNA. Het betekende ook de ruststand.

Na de thee zorgde Jordy Harleman voor de eerste voorsprong. De aanvaller knikte een voorzet van Maurice van Kampen achter TKA-doelman Rowan Liefers. De voorsprong betekende niet dat het duel gespeeld was. Sterker, Wouter Jaspers – de goalie van WWNA – moest regelmatig handelend optreden.

Pas een kwartier voor tijd besliste zwart-wit de wedstrijd. Andermaal via Harleman, die zondag in Beekbergen nog absent was. In de slotfase kreeg TKA’er Liefers nog de rode kaart getoond vanwege hands buiten de 16. In de vrije trap die volgde schoot invaller Thomas Fama raak. In de slotminuut schoot Kristiaan Bax de 1-5 binnen. De einstand.

Komende zondag wacht een thuiswedstrijd voor de hoofdmacht tegen Dierense Boys. Een nieuwe overwinning, gunstige uitslagen bij Beekbergen – Brummen en Groen Wit’62 – Loenermark en wie weet neemt de hoop op nacompetitie dan weer toe.

Vierde klasse F:
TKA – WWNA 1-5 (1-1). 15. 1-0, 20. Axel Hulzebos 1-1, 60. Jordy Harleman 1-2, 72. Harleman 1-3, 82. Thomas Fama 1-4, 88. Kristiaan Bax 1-5. Rode kaart: 80. Liefers (TKA). Gele kaart: Hasturk (TKA) Scheidsrechter: S.V. ten Berge. Toeschouwers: 50.
WWNA: Jaspers; Langevoort, Drost, Sellaiyah, Buitenhuis; Agten, Korporaal, Harleman, Van Kampen; Hulzebos (77. Fama), Bax.

2019-05-09T21:47:16+00:00 donderdag 9 mei 2019|Wedstrijdverslagen|