WWNA speelt na de thee met Vaassen

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA speelt na de thee met Vaassen

WWNA speelt na de thee met Vaassen

WWNA heeft ook de tweede wedstrijd in de poulefase van het bekertoernooi gewonnen. Na de 1-8 overwinning in Lelystad was het keurkorps van trainer Harold Valkenburg zondagmiddag veel te sterk voor het arme Vaassen. Na de thee ging het gas er bij de thuisploeg vol op en liep het uit naar 7-1.

En daarmee mochten de bezoekers zich nog enigszins gelukkig prijzen. Het was prijsschieten na rust en zwart-wit liet zeker 5 grote kansen onbenut, waaronder een gemiste penalty van matchwinner Axel Hulzebos. De aanvalsleider schoot er weer 4 binnen. Zijn eerste van de wedstrijd, de gelijkmaker was de mooiste van de middag. Op de achterlijn aan de linkerkant van het veld krulde hij de bal in de verre hoek achter doelman Twan van Maanen die een helse middag beleefde in Wiesel.

Het zag er na een half uur spelen overigens niet naar uit dat WWNA een gemakkelijke middag tegemoet ging. De bezoekers namen de leiding na een kopbal van aanvoerder Leon Dekic. De aanvaller kreeg alle gelegenheid om een vrije trap binnen te werken. Weer een standaard situatie.

WWNA ging op jacht naar de gelijkmaker, maar deed dat in een te laag tempo. Voordat Hulzebos scoorde was alleen Thomas Fama dichtbij een treffer. Op aangeven van Jampie Schild schoot de rechteraanvaller net naast.

Na de thee was het eenrichtingsverkeer op het doel van Van Maanen. WWNA had nog een kwartier nodig, maar daarna was het binnen 5 minuten 3x raak. Schild frommelde de 2-1 binnen, Hulzebos schoot eenvoudig 3-1 binnen en Raymon Wilpshaar zorgde vanaf de aftrap voor 4-1. De invaller stond tien seconden in het veld… In het vervolg knikte Niels Coops WWNA naar 5-1 en was het slotakkoord voor Hulzebos: 6-1 en 7-1.

De makkelijke zege zorgt in elk geval voor een fraaie laatste bekerwedstrijd in de poulefase. Volgende week spelen KCVO en WWNA tegen elkaar om de poulezege. De winnaar is zeker van de volgende ronde, een wedstrijd tegen de buren die ergens om gaat dus. Leuk!

Bekerwedstrijd:
WWNA – Vaassen 7-1 (1-1). 24. Leon Dekic 0-1, 45. Axel Hulzebos 1-1, 58. Jampie Schild 2-1, 60. Hulzebos 3-1, 61. Raymon Wilpshaar 4-1, 65. Niels Coops 5-1, 75. Hulzebos 6-1, 88. Hulzebos 7-1. Scheidsrechter: Mulder. Toeschouwers: 60. Bijzonderheid: 81. Hulzebos (WWNA) mist strafschop.
WWNA: Ademaj, Coops, Van Doornik (61. Baak), Sellaiyah, Huisman (46. Langevoort), Ensing, Van Oosterhout, Schild, Fama (61. Wilpshaar), Hulzebos, Jonker.

2022-09-13T20:55:42+00:00 zondag 11 september 2022|Wedstrijdverslagen|