WWNA opnieuw onderuit tegen titelkandidaat

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA opnieuw onderuit tegen titelkandidaat

WWNA opnieuw onderuit tegen titelkandidaat

Na de valse start afgelopen zondag tegen Robur et Velocitas kon de equipe van trainer/coach Ralph Mens opnieuw de borst natmaken. AZC, een andere titelkandidaat, was de tegenstander. De Zutphenaren waren beter en wonnen: 2-0.

Ondanks de verdiende nederlaag had WWNA lange tijd hoop op meer. Sterker, voor rust deed de ploeg in niets onder voor de favoriet. De thuisploeg had weliswaar initiatief, WWNA kreeg de mogelijkheden. Na 5 minuten gaf WWNA druk en was er de uithaal van Axel Hulzebos die maar net over ging. Even daarvoor losten Maurice van Kampen en Melvin Baak ook al schoten op het vijandelijke doel.

Een prettig begin voor WWNA, dat gaandeweg wat teruggedrongen werd. Geen schande. De thuisploeg is één van de titelkandidaten en was afgelopen seizoen ook al een topper in de derde klasse B. Hun aanvaller Felix Mulder was als eerste dichtbij een treffer, maar hij zag zijn inzet voor de doellijn weggehaald worden. De thuisploeg kreeg hulp uit onverwachte hoek. Een hoekschop viel via een WWNA’er achter doelman Wouter Jaspers. Misfortuin voor het team dat er in de omschakeling zo snel uit kwam.

Vlak voor de thee kreeg WWNA de beste mogelijkheden om gelijk te maken. Een vlotte aanval kwam bij Hulzebos terecht. De aanvaller mikte net naast.

De tweede helft mag ‘saai’ genoemd worden. WWNA kreeg met invaller Nino van den Berg nog een laatste mogelijkheid, de thuisploeg mopperde vooral op zichzelf en op de arbitrage. Als een nachtkaars ging de wedstrijd uit. Voor de thuisploeg was er nog een laatste hoogtepunt, een treffer van Michael Beltman na balverlies van Jelte Drost.

Foutjes worden afgestraft. Dat was tegen Robur het geval en zondag opnieuw. Leren, leren, leren en volgende week als er eens geen titelfavoriet tegenstander is: toeslaan. Zo moet het gaan voor de gehavende equipe van Mens en zijn mannen.

Derde klasse B:
AZC – WWNA 2-0 (1-0). 15. 1-0 (eigen doelpunt), 71. Michael Beltman 2-0. Gele kaarten: Hagemans (AZC), Drost (WWNA). Scheidsrechter: C. Taflan. Toeschouwers: 150.
WWNA: Jaspers; Wilpshaar, Drost (80. Gerritsen), Sellaiyah, Baars; Baak (65. Van Doornik), Ensing, Bouwmeester; Van Kampen, Hulzebos, Fama (65. Van den Berg)

2020-09-27T17:29:44+00:00 zondag 27 september 2020|Wedstrijdverslagen|