WWNA ook snel klaar met Orderbos

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA ook snel klaar met Orderbos

WWNA ook snel klaar met Orderbos

Het begint een beetje eentonig te worden. Net als in eerdere wedstrijden had WWNA zondagmiddag maar een kleine periode nodig om de wedstrijd naar zich toe trekken. Tegen Orderbos had de ploeg van trainer/coach Bernard van Werven een kwartier nodig om drie keer tot scoren te komen en het verschil te maken. De stadsderby eindigde door treffers van Axel Hulzebos (2) en Kristiaan Bax uiteindelijk in 1-3.

De openingstreffer was nog wel voor de thuisploeg. Het verdedigende gelegenheidscentrale-duo stond verkeerd en binnen de minuut schoot Orderbossser Joeri Peters raak. WWNA raakte niet van de kook stelde binnen het kwartier orde op zaken. Axel Hulzebos liet de defensie van Orderbos tot twee keer toe de hielen zien, waarvan eenmaal vanaf eigen helft. Kristiaan Bax schoot de derde binnen op aangeven van Thomas Fama.

De wedstrijd zat daarmee in daarmee direct in het slot, zeker toen Peter Jan Kloppers namens de thuisploeg ook nog de rode kaart kreeg na een veel te harde charge op een WWNA’er. Het was de eerste kaart en scheidsrechter Van den Broek had er mogelijk voorafgaand aan de prent nog meer kunnen trekken. Zo blesseerde Bart van Rooijen zichzelf na een veel te wilde tackle op Fama. Ook de WWNA’ers speelden op het randje, maar behielden een clean sheet.

Pas laat in de tweede helft kreeg WWNA nog enkele mogelijkheden. Een schot van invaller Maurice van Kampen werd door de Orderbos-goalie gepareerd en ook Hulzebos kwam niet verder dan diens vuisten na een fraaie uithaal.

Snelle zaken, maximaal resultaat. WWNA blijft bovenin meedraaien in de vierde klasse F. Over twee weken wacht een serieuze test wanneer concurrent Beekbergen naar Wenum Wiesel komt. Eerst staat het bekertreffen bij Germania in Groesbeek komende zondag op het programma.

Vierde klasse F:
Orderbos – WWNA 1-3 (1-3). 1. Joeri Peters 1-0, 5. Axel Hulzebos 1-1, 10. Hulzebos 1-2, 14. Kristiaan Bax 1-3. Rode kaart: 35. Peter Jan Kloppers (Orderbos). Gele kaarten: De Velde Harsenhorst, Van Zeist (beiden Orderbos). Scheidsrechter: E.J. van den Broek. Toeschouwers: 100.
WWNA: Jaspers; Baars, Drost, Langevoort (75. Gerritsen), Buitenhuis; Hertgers, Agten (70. Van Kampen), Ensing; Fama (87. Korporaal), Hulzebos, Bax.

2018-11-04T17:42:28+00:00 zondag 4 november 2018|Wedstrijdverslagen|