WWNA ook ruim voorbij Beekbergen

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA ook ruim voorbij Beekbergen

WWNA ook ruim voorbij Beekbergen

Het begint saai te worden voor onze hoofdmacht: zonder tot aan het gaatje te gaan weer een overwinning. Zondag nam de ploeg van trainer Bernard van Werven na de thee ruim afstand van Beekbergen. Na een 1-0 voorsprong halverwege werd het na 90 minuten 4-1.

De koploper speelde zondag weer eens verre van groots, maar was qua afronding uiterst effectief. Een kans of zes, vier treffers. De eerste de beste kans was direct raak. Axel Hulzebos snelde op Beekbergen-doelman Martijn Hulleman af, omspeelde hem en om vervolgens de bal vanaf bijna de achterlijn in het doel te schieten.

Daarna nam Beekbergen het spel wat over. De ploeg kreeg karrenvrachten aan hoekschoppen, maar geen was echt gevaarlijk voor het doel van Thijs Karman, die de geblesseerde Wouter Jaspers onder de lat verving. Het enige echte moment van de bezoekers kwam van de voet van Anne Zandbergen. Vlak voor rust schoot hij bij een leeg doel van 16 meter afstand echter ruim over.

Na de thee was WWNA beduidend sterker en betekende de treffer van Kristiaan Bax de nekslag voor de bezoekers. De aanvaller schoot met uiterste precisie binnenkant paal binnen. De treffers van Hulzebos en invaller Raymon Wilpshaar waren de slagroom op de taart. Ver in de tweede helft redde Dennis van Engeland de spreekwoordelijke eer.

Het werd dus 4-1 voor de trotse koploper in de vierde klasse F. Komende week de kraker in de competitie wanneer zwart-wit op bezoek gaat bij Twello. Het verschil met de Twellonaren is inmiddels 5 punten. Wint WWNA dan pakt het de periodetitel, bij alle andere uitslagen is de spanning in de competitie weer volledig terug.

Vierde klasse F:
WWNA – Beekbergen 4-1 (1-0). 4. Axel Hulzebos 1-0, 57. Kristiaan Bax 2-0, 67. Hulzebos 3-0, 87. Raymon Wilpshaar 4-0, 88. Dennis van Engeland 4-1. Gele kaarten: Baars (WWNA), Denekamp en   E. de Boer (beiden Beekbergen). Scheidsrechter: J.M. ten Broek. Toeschouwers: 130.
WWNA: Karman; Baars, Gerritsen, Drost, Korporaal; Hertgers (82. Langevoort), Agten, Bax; Van Kampen (73. Wilpshaar), Hulzebos, Fama (52. Van den Berg).

2019-12-08T17:39:52+00:00 zondag 8 december 2019|Wedstrijdverslagen|