WWNA oogt sportief klaar voor tweede seizoenshelft

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA oogt sportief klaar voor tweede seizoenshelft

WWNA oogt sportief klaar voor tweede seizoenshelft

Zondag kwam onze hoofdmacht voor het eerst dit kalenderjaar in actie. De mannen van trainer/coach Bernard van Werven lagen sinds 22 december stil. Op Sportpark Wiesel was WWNA zondag gastheer voor een oefenpotje tegen derdeklasser Activia. Na negentig minuten stond er 4-3 op het scorebord. De eerste zege van het jaar was een feit.

Gemakkelijk ging het uiteraard niet. De ploeg van Van Werven kent enige pijntjes. Om die reden moest de equipe donderdagavond een oefenwedstrijd tegen Epe ter elfder ure annuleren. Tegen Activa had Van Werven gelukkig wel weer iets te kiezen en konden de meeste spelers wat minuutjes maken.

Met een goed resultaat tot gevolg. Halverwege leidde WWNA met 2-0 door treffers van aanvoerder Nick Agten en Ross Baars. Na de thee scoorde Axel Hulzebos 3-1 en was Kristiaan Bax succesvol met de winnende 4-3.

Met de zege op derdeklasser moet de hoofdmacht klaar zijn voor de loodzware tweede competitiehelft, die komende week van start gaat. WWNA heropent thuis tegen Deventer. De ploeg zal moeten winnen om beslag te leggen op de eerste periodetitel. Bij een overwinning op de Deventernaren is de periodetitel een feit, bij alle andere uitslagen is de ploeg afhankelijk van het duel tussen De Gazelle en Twello. Laten de Twellonaren punten liggen, is de eerste slag ook geslagen voor WWNA.

Dat had zondag overigens ook al kunnen gebeuren. Twello haalde in bij Loenermark, maar won. Het zal komende week dus op eigen kracht moeten gebeuren. Net zo mooi natuurlijk.

Oefenwedstrijd:
WWNA – Activa (derde klasse) 4-3 (2-0). Doelpunten WWNA: Nick Agten, Ross Baars, Axel Hulzebos en Kristiaan Bax.

2020-01-19T17:21:29+00:00 zondag 19 januari 2020|Wedstrijdverslagen|