• WWNA neemt afscheid van hoofdtrainer vd Hoop

  • Voetbalvereniging WWNA en hoofdtrainer Rowdy van der Hoop hebben in onderling overleg besloten per direct uit elkaar te gaan. Deze beslissing is genomen na zorgvuldige overwegingen en reflectie op de huidige situatie binnen de club en de behaalde resultaten. Zo haalde WWNA uit de laatste zeven wedstrijden onder leiding van Rowdy van der Hoop slechts twee punten. Uiteindelijk hadden WWNA en Rowdy van der Hoop verschillende opvattingen over hoe de situatie het hoofd te bieden en konden daarin geen gemeenschappelijke grond vinden in hoe verder te gaan. 

    Chris Jansen zal de rol van interim-hoofdtrainer op zich nemen voor de rest van het seizoen. Met zijn ervaring binnen de club en zijn kennis van het team, is het bestuur van mening dat hij de geschikte persoon is om de huidige uitdagingen aan te gaan en het seizoen op een positieve manier af te sluiten. 

    WWNA 1 moet nog 5 wedstrijden spelen en is nog niet veilig. Het is daarom van het grootste belang dat spelers en staf worden aangemoedigd, komt u ook supporteren?

    a.s. zondag speelt het eerste de thuiswedstrijd tegen Albatross, een directe concurrent. Aanvang 14.00 uur.