WWNA in mineur het jaar uit

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA in mineur het jaar uit

WWNA in mineur het jaar uit

Het gemis van enkele basisspelers, de mentale afwezigheid van velen, gemis aan structuur en overtuiging, een betere tegenstander… Het was bovenal de optelsom dat WWNA zondagmiddag in beroerde weersomstandigheden de das om deed. De ploeg van trainer/coach Bernard van Werven was geen schim van het elftal van de 11 competitiewedstrijden ervoor. WWNA verloor van zichzelf maar bovenal van Groen Wit’62. Het werd 0-4.

Het zat er zondagmiddag geen moment in voor WWNA. Tegenstander Groen Wit’62 was scherp als een mes, was continu de baas en had geen kind aan de mannen van Van Werven. Die waren niet bij de les, konden elkaar niet vinden, stonden verkeerd en hadden veel overtredingen nodig. Het past de equipe, dat dit seizoen zo veel vaker beter speelde, niet.

Uitgerekend twee niet-overtredingen zorgden qua doelpunten voor het verschil. Na 19 minuten mocht Adriaan Jacobs aanleggen voor een vrije trap van 25 meter. Er zou een overtreding gemaakt zijn, oordeelde arbiter Jansen. Jacobs schoot hard en zuiver, met een hobbeltje vlak voor doelman Thijs Karman. De goalie verkeek zich erop: 0-1. De 0-2 van Simon Djakic kende een soortgelijk verloop. WWNA met veel domme overtredingen had de schijn tegen en andermaal verdienden de bezoekers een vrije trap. Ook nu ging de bal met een hobbeltje over de doellijn.

Ook de veldtreffer vlak voor rust was vergelijkbaar. Melvin van Vemde, die in de openingsfase nog net voorlangs schoot, kreeg ruimte van afstand om uit te halen. Opnieuw laag in de hoek, opnieuw raak.

Na rust probeerde WWNA het wel en was het niet veel minder dan de bezoekers, gevaarlijk werd het nooit voor het vijandelijke doel van Joep Vink. Een kwartier voor tijd maakte Jacobs zijn tweede van de middag. Het werd ook de eindstand.

Een meer dan zure middag voor WWNA dat zich van de slechtste kant liet zien. Amper kansen, veel frustratie. Om alles. Gelukkig was er dit seizoen ook al veel moois. De ploeg staat keurig derde en behoort gewoon tot de besten in de klasse. In de tweede seizoenshelft om dat weer te laten zien. Te beginnen op 20 januari, uit bij Klarenbeek.

Vierde klasse F:
WWNA – Groen Wit ’62 0-4 (0-3). 19. Adriaan Jacobs 0-1, 32. Simon Djakic 0-2, 43. Melvin van Vemde 0-3, 78. Jacobs 0-4. Gele kaarten: Fama, Korporaal (beiden WWNA), De Wit (Groen Wit’62). Scheidsrechter: H.A. Jansen. Toeschouwers: 100.
WWNA: Karman; Baars, Gerritsen, Sellaiyah, Langevoort; Drost (70. Beumer), Hertgers, Korporaal; Fama, Van Kampen, Bax.

2018-12-23T18:14:48+00:00 zondag 23 december 2018|Wedstrijdverslagen|