WWNA loopt tegen eerste competitienederlaag aan

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA loopt tegen eerste competitienederlaag aan

WWNA loopt tegen eerste competitienederlaag aan

De ploeg bleef weken ongeslagen, maar het moest er een keer van komen: een nederlaag. Zondag, in een troosteloze ambiance in Warnsveld, was het dan zover. De hoofdmacht verloor met 3-0 van de plaatselijke Boys.

Het zat er een keer aan te komen en de nederlaag was ook een logisch gevolg. De thuisploeg deed het over 90 minuten domweg beter dan zwart-wit. De tegenstander was scherper en scoorde op de juiste momenten. Sterker, over 90 minuten creëerde WWNA te weinig. Waar de ploeg doorgaans vele kansen afdwingt, waren die zondag op de vingers van één hand te tellen.

Niet dat de thuisploeg overigens grossierde in kansen. Feitelijk verkregen zij pas na 28 minuten de eerste schietmogelijkheid. En die was gelijk raak ook. Jarvin de Haan kreeg ruimte om uit te halen met de linker en hij deed dat met verve. Zijn inzet met links verdween in de bovenhoek achter doelman Thijs Karman.

Het was feitelijk de enige mogelijkheid tot de slotminuten van de eerste helft. Er waren speldenprikjes over en weer, dat wel. Maar naar doelpogingen bleef het zoeken. Tot minuut 43. WWNA-invaller Axel Hulzebos had bijna de gelijkmaker op zijn voet, maar de aanvaller zag zijn bal gered worden op de doellijn. Amper 3 minuten later, in de blessuretijd, was Jelte Drost dichtbij de gelijkmaker. Of beter gezegd: misschien was het wel de gelijkmaker. De inzet van de middenvelder werd door alle WWNA’ ers als over de doellijn gezien, maar arbiter Mulder oordeelde anders en floot direct af voor rust. De ontevredenheid droop van de gezichten af, maar het was niet de middag van WWNA, zoveel was zeker.

Ook na de thee niet. WWNA probeerde, zette aan, maar het was de thuisploeg die gevaarlijker voor de dag kwamen. Sterker, Jesper Nachtegaal kopte raak nemen de gastheren, maar deed dat in buitenspelpositie. Misfortuin voor hen, maar net op het moment dat WWNA wat beter in de wedstrijd kwam, scoorden de mannen in het groen en wit alsnog. Koen Eitjes was de matchwinner, want hij ontliep eerst buitenspel om vervolgens de 2-0 aan te tekenen om vervolgens in de 86e minuut ook de 3-0 binnen te werken. WWNA kwam niet verder dan een rolletje van Nick Agten een paar minuten voor tijd.

Het was het niet voor WWNA, dat de afgelopen weken de zeges aaneen reeg. Zondag kwam er abrupt een einde aan. Komt WWNA nog in actie dit kalenderjaar of wordt er anders beslist? Formeel staan er nog duels tegen KCVO en Diepenveen op het programma, maar of het er van komt…

Derde klasse D:
Warnsveldse Boys – WWNA 3-0 (1-0). 28. Jarvin de Haan 1-0, 64. Koen Eitjes 2-0, 86. Eitjes 3-0. Gele kaarten: Van Kampen, Van Doornik, Langevoort (allen WWNA). Scheidsrechter: J.R. Mulder. Toeschouwers: 0.
WWNA: Karman, Coops, Hertgers (58. Langevoort), Sellaiyah, Alofs (37. Van Doornik), Drost, Van Oosterhout (37. Hulzebos), Agten, Wilpshaar, Bax, Van Kampen.

2021-11-28T17:39:59+00:00 zondag 28 november 2021|Wedstrijdverslagen|