WWNA gemakkelijk voorbij Dierense Boys

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA gemakkelijk voorbij Dierense Boys

WWNA gemakkelijk voorbij Dierense Boys

Onze hoofdmacht behaalde zondagmiddag een klinkende zege op Dierense Boys. In Dieren werd het 0-6 voor de ploeg van trainer/coach Bernard van Werven. Spits Axel Hulzebos was de gevierde man met drie treffers.

Een overwinning zonder een centje pijn. Al na drie minuten spelen scoorde Kristiaan Bax op aangeven van Thomaas Fama de openingstreffer. Het was de opmaat voor een prima middag. De kansen en doelpunten waren prima. Zo kopte Joey Ensing na 20 minuten net over het vijandelijke doel en raakte Fama de lat.

De 0-2 kon niet uitblijven, zeker niet na een handsbal van een Boys-speler binnen de 16. Hulzebos wist wel raak met het buitenkansje en verdubbelde de score. Nog geen vijf minuten later schoot Fama alsnog raak. Zijn bal krulde via de paal binnen.

Voor rust kon de score nog verder uitgebouwd worden, maar ondanks een rush van andermaal Fama wisten Ensing en in de rebound Hulzebos een nieuwe kans niet te verzilveren.

Na rust hetzelfde beeld. WWNA dicteerde en maakte van het gemankeerde Dierense Boys een figurant. Hulzebos zou nog twee keer scoren, Fama pakte ook z’n goal mee. Geholpen door de doelman, dat wel.

Pech was er ook. Maurice van Kampen schoot als invaller tweemaal op de paal en verdediger Ross Baars moest het veld met een blessure aan het  scheenbeen verlaten. Pech was er ook voor invaller Ivor Jonker, de 25-jarige die na acht seizoenen zijn rentree maakte in het eerste elftal. De buitenspeler werd bediend door Steven Gerritsen, bleef in een duel op de been en schoot vervolgens net naast.

Voor het overige natuurlijk blije gezichten. Zes treffers, veel kansen, geen kaarten, een stijging op de ranglijst en een clean sheet. Een lekkere winstpartij in aanloop naar de derby komende week tegen TKA.

Vierde klasse F:
Dierense Boys – WWNA 0-6 (0-3). 3. Kristiaan Bax 0-1, 27. Axel Hulzebos 0-2 (strafschop), 33. Thomas Fama 0-3, 53. Hulzebos 0-4, 63. Fama 0-5, 78. Hulzebos 0-6. Gele kaart: Van Braam (Dierense Boys). Scheidsrechter: T.F. Schenk. Toeschouwers: 75.
WWNA: Jaspers; Baars (66. Gerritsen), Langevoort, Sellaiyah, Buitenhuis; Hertgers (46. Van Kampen), Agten, Ensing; Fama (81. Jonker), Hulzebos, Bax.

2018-11-25T17:39:31+00:00 zondag 25 november 2018|Wedstrijdverslagen|