WWNA gelijk tegen KCVO

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA gelijk tegen KCVO

WWNA gelijk tegen KCVO

Ook in het tweede oefenduel van dit seizoen hield WWNA ‘de nul’. In de strijd op de Toyota Wagenmaker Egelbeekcup speelde de ploeg van trainer Bernard van Werven 0-0 tegen de gastheren, die in de competitie uitkomen in de derde klasse. Pas in de strafschoppen reeks ging WWNA onderuit: 5-4. Daarmee won KCVO het eigen toernooi.

Net als donderdag tegen Vaassen (1-0 zege, red.) deed WWNA in een uur in niets onder tegen een derdeklasser. Sterker, in de eerste helft kreeg WWNA via Kristiaan Bax (kopbal) en Ross Baars (gekraakt schot) ook nog eens de beste mogelijkheden.

Ook in de tweede helft was het veldspel van zwart-wit in orde. De kansen waren nu echter vooral aan de thuisploeg. Daley Oortwijn schoot de bal net naast, een kopkans van een andere KCVO’er belandde eveneens net naast. Het slotakkoord was voor Axel Hulzebos. De aanvaller schoot in de slotseconde net iets te wild over.

De penaltyserie bracht alsnog de beslissing. Doelman Thijs Karman pakte weliswaar twee strafschoppen, zijn KCVO-collega pakte er net eentje meer en bezorgde zijn team de eerste ‘prijs’ van het seizoen.

De eerste fase van de voorbereiding zit er daarmee op. Een goed georganiseerd toernooi door de club uit Vaassen wordt ingeruild voor de bekercompetitie. In dat toernooi gaat WWNA komende zondag op bezoek bij derdeklasser DSVD uit Deurningen.

Toyota Wagenmaker Egelbeek Cup:
KCVO – WWNA 0-0. KCVO wint na strafschoppen: 5-4.
WWNA: Jaspers (31. Karman); Langevoort, Drost, Sellaiyah, Korporaal; Baars (24. Gerritsen), Agten (31. Van den Berg), Bax; Fama (31. Roossien), Harleman, Buitenhuis (31. Hulzebos).

2019-08-25T19:14:35+00:00 zondag 25 augustus 2019|Wedstrijdverslagen|