WWNA dames zijn winnen gelukkig nog niet verleerd

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA dames zijn winnen gelukkig nog niet verleerd

WWNA dames zijn winnen gelukkig nog niet verleerd

Zondag  8 maart moesten de dames van WWNA naar Schalkhaar.  Nog nooit was het op een zondag zo druk op de weg, er werd een BOM onschadelijk gemaakt waardoor de snelweg geheel was afgesloten. Dit was op de heenweg al merkbaar maar gelukkig, een ieder was op tijd voor de wedstrijd. Wat een prachtig complex daar in Schalkhaar.

De wedstrijd ging van start en in de beginfase wilde het maar niet vlotten, geen goede combinaties, te gehaast, te gemotiveerd om te winnen, waardoor er op het middenveld te grote ruimtes kwamen, want we moesten wat om toch weer eens een keer te winnen, nietwaar??

Helaas zat het weer ook weer eens niet mee, het begon hard te regenen, maar daar hadden niet alleen de WWNA dames last van uiteraard. Helaas kwamen onze dames op een 1-0 achterstand. Het zal toch niet zo zijn dat het ook deze keer weer mis gaat?

Maar gelukkig het leek of de dames door deze tegengoal wakker werden. Er werd goed overgespeeld, ballen kwamen aan en een ieder ging ervoor want hoe dan ook we willen vandaag met 3 punten naar huis.

Wendelien scoorde de 1-1 een prachtige goal. Even daarna kwam Marije in actie. En wat de afgelopen weken niet lukte en haar enorm frustreerde, lukte nu wel en dat was ….SCOREN! Want Marije zorgde kort achter elkaar voor de 1-2 en de 1-3.

Heerlijk op voorsprong maar wel vasthouden dames nu. Wat er gebeurde , geen idee, maar het liep ineens als een geoliede machine. Denise maakte een schitterend doelpunt. Zelf was ze helemaal overdonderd en liep met open mond te stralen: 1-4. Marije vond 2 doelpunten niet genoeg en wist er voor rust en na rust nog eens 2 te scoren 1-6. Marleen wist een penalty te stoppen waardoor de tegenstander niet dichterbij kon komen. Bijna aan het eind van de wedstrijd wisten zij nog wel te scoren waardoor de eindstand op 2-6 kwam.

Dames een prachtige overwinning, goed voor het zelfvertrouwen van een ieder. Gelukkig konden de dames in deze wedstrijd weer over Noa en Merel beschikken en ze bedanken Romee en Kirsten uit de jeugd voor hun inzet tijdens deze wedstrijd.

De terugweg was heftig, velen gingen terug over Zwolle omdat Deventer helemaal vast stond. Anderen probeerden het toch via Deventer, bij de één ging dat behoorlijk naar wens, bij een ander niet zonder deuk en bij weer een andere auto duurde het zooooooolang dat er bij wildvreemden aangebeld is voor een voedselpakketje! Dit was zondag 8 maart, een dag om niet snel te vergeten.

2020-04-12T10:36:27+00:00 zaterdag 14 maart 2020|Wedstrijdverslagen|