WWNA dames sluiten seizoen (én een tijdperk van trainers) af

Home>Nieuws>WWNA dames sluiten seizoen (én een tijdperk van trainers) af

WWNA dames sluiten seizoen (én een tijdperk van trainers) af

Het seizoen 21-22 zit erop, ook voor de dames van WWNA. Na een geweldig teamuitje in het pinksterweekend in Hoenderloo en de laatste training van de huidige trainers Roel Eijkman en Hans Roeland op 9 juni breekt er een nieuw seizoen met vele veranderingen aan. Wij bedanken nogmaals Hans voor de vele jaren die hij actief is geweest voor en met de dames bij WWNA, en Roel voor zijn bijdrage afgelopen seizoen. Dames 1 komt onder leiding te staan van Jeffrey van de Vlag als trainer en zal hoogstwaarschijnlijk gaan trainen op maandag en donderdagavond van 19.30-21.00 uur.

Dames 2 zal onder leiding staan van maar liefst 2 trainers, namelijk Roland Buschgens en Pascal Reugebrink.  De trainingsavonden voor hen zullen op dinsdag en donderdag blijven als vanouds. Vanwege de vele nieuwe jeugdaanwas bij WWNA zal de trainingstijd iets ingekort worden op de dinsdagavond . De donderdagavond speelt dames 2 tegelijk met dames 1 van 19.30-21.00 uur.

En om nog even op de begeleiding terug te komen… Dames 2 is nog op zoek naar een vaste begeleider voor aankomend seizoen. Mocht jou dit aanspreken dan kun je contact opnemen met Anja Kroon (leidster dames 1 en TC-lid voor de dames). Ivette Karman blijft ook actief bij de dames van WWNA maar zal eerst genieten van haar laatste loodjes wat betreft haar zwangerschap. Daarna zal ook zij nog de nodige taken verrichten.

Zoals jullie lezen: een fanatiek team aan begeleiding en hele fanatieke speelsters die het enorm leuk zouden vinden als ook jij deel zou willen nemen in 1 van deze teams. Hoe meer dames hoe meer fanatisme, hoe gezelliger en wie weet een 3e team waar we met z’n allen naar streven. Ben je 16 jaar of ouder (of word je dit seizoen 16) en wil je een keer meetrainen? Dat kan dat altijd. Je zult zien dat ook jij het sporten in teamverband enorm leuk zult vinden.

Meedoen? Wees welkom en app of bel Anja (0638702364)

.

Zien we jou komend seizoen als leider of speelster?

2022-06-15T16:15:15+00:00 woensdag 15 juni 2022|Nieuws|