WWNA DAMES BEGINNEN NIEUWE SEIZOEN VOORTREFFELIJK….

Home>Nieuws, Speciaal>WWNA DAMES BEGINNEN NIEUWE SEIZOEN VOORTREFFELIJK….

WWNA DAMES BEGINNEN NIEUWE SEIZOEN VOORTREFFELIJK….

Vrijdagavond 23 augustus deden de dames mee aan een toernooi in Vaassen bij KCVO, het zogenoemde “Sisters in lingerie toernooi”. Hier hebben de WWNA dames direct hun visitekaartje kunnen en mogen afgeven. De dames bereikten de finale! Helaas was Epe – welk team eerste klasse speelt – te hoog gegrepen, maar met een fraaie 2e plek konden de dames met opgeheven hoofden het toernooi afsluiten.

De daarop volgende wedstrijd op zondag 1 september speelde WWNA wederom tegen KCVO. Ditmaal voor de beker. De dames hadden er erg veel zin in. En met de positiviteit van het toernooi in hun achterhoofd waren de verwachtingen hoog. De wedstrijd verliep zoals het hoorde te gaan. Heerlijk samenspel, overtikken en mooie combinaties onderling zorgden ervoor dat de dames tijdens de rust al met 7-0 voorstonden op sportpark Wiesel.

Na rust raasde de damestrein verder. De supporters maar ook de dames zelf konden de tel niet meer bijhouden. Het eindsignaal klonk en de dames wonnen met 15-0 hun eerste bekerwedstrijd. Een leuke bijkomstigheid is dat de supporters een nieuw lid met een enorm links schotvermogen konden aanschouwen tijdens deze wedstrijd. Merèl, van harte welkom bij het leukste team van Nederland!

De volgende bekerwedstrijd spelen de dames op donderdagavond 12 september uit tegen Columbia om 19.30 uur. U komt toch ook?

 

2019-09-12T06:47:20+00:00 donderdag 12 september 2019|Nieuws, Speciaal|