WWNA dames 1: van 3 naar 1

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA dames 1: van 3 naar 1

WWNA dames 1: van 3 naar 1

Ja, u leest het goed: van 3 naar 1. Helaas betreft dit nog niet de stand op de ranglijst in de competitie. Maar: van 3 wedstrijden in 1 week werd er helaas maar 1 wedstrijd gespeeld, dit door verschillende onverwachte omstandigheden. De dames zitten de laatste periode in een ongelofelijke opmars; fanatiek, sportief, gedreven, er staan als team, iets dat het gehele team siert. Zij hadden dan ook enorm zin in de 3 wedstrijden die gepland stonden om zo de nodige punten te pakken en wellicht wat hoger in de ranglijst te komen dan de nu 4e plek.

5 maart werd de thuiswedstrijd tegen AZC gespeeld. Vanaf minuut 1 werd er hoge druk uitgeoefend op de tegenstander die totaal niet in hun spel kwamen. Kort gezegd: de dames van WWNA walsten over hen heen, met een uitslag van maar liefst 7-0 kregen de dames moed en keken ze uit naar de 2 andere wedstrijden in dezelfde week.

Helaas zoals hierboven vermeld, was dit niet het geval en werd het wedstrijdritme hevig verstoord. Wat rest is afwachten wanneer deze wedstrijden zullen worden ingepland door de KNVB, tot op heden is dat nog niet bekend. Samen kijken de dames uit naar en trainen ze volop voor de volgende wedstrijd. Die vindt aanstaande zondag 19 maart plaats, wederom thuis maar dan tegen Broekland. Deze ploeg staat net boven de dames. Bij winst gaat het nog heel spannend worden bovenin omdat beide teams dan de gedeelde 3e plek op de ranglijst zullen innemen. We hopen u allen te zien aanstaande zondag om 11.30 uur op het vertrouwde adres in Wenum-Wiesel.

2023-03-14T15:24:45+00:00 dinsdag 14 maart 2023|Wedstrijdverslagen|