WWNA dames 1 wint derby

Home>Geen categorie>WWNA dames 1 wint derby

WWNA dames 1 wint derby

Het is al even geleden, maar Dames 1 van WWNA speelde zondag 20 november thuis de derby tegen V&L. Om een beetje aansluiting te houden in de middenmoot moest er vandaag gewonnen worden, tegen “onze buren” is het altijd lastig. Iedereen kent elkaar en iedereen wil het hoogst haalbare eruit halen.

Op een ijskoude ochtend gaan de dames gretig van start. Fijn was dat dames 2 het ijs van de kunstgrasmat had gespeeld. Wat is het wennen dat het ‘s nachts gevroren had en dan in je korte broek akte the préséance moet maken, waar ook nog eens behoorlijk wat supporters aanwezig zijn. De dames trotseren de kou en voetballen als echte leeuwinnen vanaf de eerste tot de laatste minuut.

Het is een genot om naar te kijken. ‘Wat zijn de dames gegroeid’, ‘wat een combinaties’ zijn maar een greep uit de reacties die we langs de kant horen. Helaas gaat dat niet elke week op deze manier. Was dit wel het geval geweest dan hadden de dames ongetwijfeld meegedaan in de bovenste regionen.

Niet getreurd, het seizoen is nog lang niet afgelopen dus de dames kunnen ongetwijfeld nog stijgen in de ranglijst als ze op deze manier blijven voetballen. De eindstand wordt maar liefst 7-3.

Momenteel staan de dames 6e in de ranglijst, maar dit is wel een vertekend beeld omdat veel teams een aantal wedstrijden minder hebben gespeeld. Afgelopen zondag waren de dames vrij omdat een team zich uit de competitie heeft laten halen. Aanstaande zondag spelen de dames wederom thuis tegen Keijenburgse Boys Vr1, zij staan 3e in de lijst, dus ongetwijfeld en hopelijk een mooi, sportief en spannende wedstrijd waar u allen weer welkom bent. Graag tot zondag 4 december om 11.30 uur bij WWNA.

2022-12-01T11:11:42+00:00 donderdag 1 december 2022|Geen categorie|