WWNA Dames 1 weet nog wat winnen is

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA Dames 1 weet nog wat winnen is

WWNA Dames 1 weet nog wat winnen is

Zondag 10 april moest dames 1 het opnemen tegen de nr 2 in de ranglijst. In het begin van het seizoen stonden de dames gedeeltelijk op een 3e plek in de ranglijst, maar helaas kwam er toen een periode van vele afgelastingen door corona  van de tegenpartij, het weer dat een paar keer parten speelde waardoor het allemaal niet zo lekker liep binnen het team. En ook de nodige blessures speelden mee waardoor de wedstrijden niet gewonnen konden worden en de dames terugzakten naar een 8e plaats. 

Maar vandaag hopen ze dan toch te kunnen laten zien dat ondanks alle strubbelingen ze nog wel degelijk kunnen voetballen. Broekland is altijd een leuke tegenstander, sportieve club en aardige dames, maar in het veld is er altijd gezonde strijd. De teams kennen elkaar immers al van vorige seizoenen. 

Als het beginsignaal klinkt gaan de dames gelijk in de aanval, maar het samenspel is er helaas nog niet, waardoor de thuisploeg op een achterstand komt van 0-1. Niet veel later weet Wendelien gelukkig de 1-1 te scoren. Het gaat de gehele wedstrijd eigenlijk over en weer qua aanval en verdediging van beide teams. Gelukkig zit het geluk mee en weten onze dames wel te scoren en Broekland niet meer. Marije, bijna hersteld van langdurige blessures weet de 2-1 in te tikken. En Kaylee scoort zelfs 2x , waardoor de eindstand op 4-1 eindigt. 

We bedanken de dames Yvette en Roos van dames 2 die ons deze wedstrijd met geweldige inzet hebben geholpen naar de overwinning. Met Pasen waren de dames vrij, maar aanstaande zondag wacht de loodzware taak om de koploper die ongeslagen is, een lesje te leren in Lemelerveld, om 12.00. De eerstvolgende thuiswedstrijd zal pas 8 mei zijn tegen wederom Lemereveld, dit is een verzette wedstrijd. 

Tussendoor, op 1 mei, zullen de dames uit moeten tegen Ratti/Socii in Vorden. We hopen je dit seizoen uiteraard nog meerdere malen te zien langs de lijn, support is altijd leuk en wordt enorm gewaardeerd. Ook in tijden dat het wat minder gaat, je kan immers niet altijd winnen toch? 

Noa zal hoogstwaarschijnlijk dit seizoen niet meer in actie komen, zij zal aanstaande maandag geopereerd worden aan haar knie. Wij wensen haar heel veel sterkte en een spoedig herstel zodat we volgend seizoen weer van haar mogen genieten in het veld.

2022-04-20T14:43:20+00:00 woensdag 20 april 2022|Wedstrijdverslagen|