WWNA Dames 1 sluit beker af met waanzinnige wedstrijd

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA Dames 1 sluit beker af met waanzinnige wedstrijd

WWNA Dames 1 sluit beker af met waanzinnige wedstrijd

Zondag 18 september was de laatste bekerwedstrijd voor Dames 1. Uit naar V&L in de Vecht. Een enorm treurige dag qua weer: regen, regen en nog eens regen. Bij V&L lag zelfs het hoofdveld eruit waardoor de dames verbannen werden naar het trainingsveld. WWNA mocht zelf kiezen: wel of niet voetballen. Maar de dames waren er nu eenmaal en wilden een lekker potje voetballen. ‘We zien wel waar het schip strandt.’ Normaliter hadden onze dames vaak een zware kluif aan de dames van V&L, eens kijken hoe dat vandaag gaat. Niet compleet helaas, maar door de wat bredere huidige selectie van start met eigen team.

Stromende regen maar veel supporters zagen deze zondag een fanatiek spel. Er werd gevochten voor elke meter en elke bal, mooie combinaties, een goede sfeer en onderling goede en nuttige coaching. Het was een genot om naar te kijken, eigenlijk hadden door de constante druk naar voren de dames van V&L weinig tot niets in te brengen. Waar de dames vorige seizoenen vaak continue tegen een achterstand aankeken, was deze rol nu voor V&L.

De eindstand van deze boeiende wedstrijd, 1-4, belooft wat voor de competitie die aanstaande zondag van start zal gaan. Dames 1 begint alleen een week later omdat er een team uit deze competitie is gegaan. De eerstvolgende wedstrijd is 2 oktober uit tegen ACTIVIA  om 10.30 uur. Uit de beker maar met goede moed, zelfvertrouwen, vertrouwen in elkaar en enorm veel fanatisme mag Dames 1 toch zeggen dat ze klaar is voor een hopelijk mooi en sportief voetbalseizoen 2022-2023.

2022-09-22T13:48:28+00:00 donderdag 22 september 2022|Wedstrijdverslagen|