WWNA boekt eenvoudige zege in Vaassen

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA boekt eenvoudige zege in Vaassen

WWNA boekt eenvoudige zege in Vaassen

Met twee vingers in de neus klopte WWNA zondagmiddag Vaassen. Na een ruststand van 0-3 werd het uiteindelijk 1-4 tegen de hekkensluiter van de vierde klasse F. Axel Hulzebos en Ivor Jonker waren beiden tweemaal trefzeker.

Het was een eenzijdig potje voetbal voor de mannen van trainer Harold Valkenburg. Het was niet de vraag of WWNA zou winnen maar hoe hoog de score uit zou vallen. En dat is best lekker in een tot op heden moeizaam en grillig seizoen voor zwart wit. De teller stopte bij 1-4, maar had de ploeg na de thee wat meer gas gegeven was het duel geëindigd in 1-8.

Maar zover kwam het niet. Daarvoor was het contrast tussen de twee speelhelften te groot. Voor rust was WWNA gretig, liet het de bal lekker rond gaan en dwong het veel momenten af voor het doel van de arme Twan van Maanen, na de tweede 45 minuten kreeg de ploeg weliswaar bakken aan mogelijkheden, maar was het vooral een plichtmatig optreden.

Neemt niet weg dat het resultaat goed was. Vaassen was vorig jaar de ploeg die WWNA punten afhandig maakte in de competitie. Wat dat betreft zijn deze 3 punten vast binnen. Daarnaast heeft de ploeg van Valkenburg inmiddels weer een positief doelsaldo en kruipt het langzaam en stilletjes aan weer wat naar boven op de ranglijst.

Met nog 1 wedstrijd voor de boeg dit kalenderjaar kan het puntentotaal nog oplopen tot 16. Te weinig gezien de ambities, maar ‘okay’ met nog een halve competitie voor de boeg. Eerst die 16 punten maar eens halen. Daarvoor moet de equipe over 2 weken zien af te rekenen met Klarenbeek, een concurrent op de ranglijst.

Vierde klasse F:
Vaassen – WWNA 1-4 (0-3). 20. Axel Hulzebos 0-1, 29. Ivor Jonker 0-2, 30. Hulzebos 0-3, 50. Jonker 0-4, 80. Rutu de Bel 1-4. Scheidsrechter: G.J.W. Wesselkamp. Toeschouwers: 60.
WWNA: Nieuwenhuis, Coops (60. Agten), Langevoort (55. Sellaiyah), Gerritsen, Korporaal (46. Van Doornik), Drost, Van Oosterhout, Fama, Jonker (55. Alofs), Hulzebos, Van Kampen.

2022-11-27T21:01:00+00:00 zondag 27 november 2022|Wedstrijdverslagen|