WWNA besluit voorbereiding met 6-1 zege

Home>Wedstrijdverslagen>WWNA besluit voorbereiding met 6-1 zege

WWNA besluit voorbereiding met 6-1 zege

De ziekenboeg is nog aardig gevuld, maar op het veld stond zondagmiddag kwaliteit genoeg om vijfdeklasser Epse zoek te spelen. De equipe van trainer Sven Slop had geen kind aan de thuisploeg en won met 1-6.

Al binnen de 60 seconden was het al raak voor zwart-wit. Raymon Wilpshaar dook op in het vijandelijke strafschopgebied en schoof de openingstreffer binnen. Zes minuten later volgde nummer 2. Kristiaan Bax was de afmaker op aangeven van Axel Hulzebos, die op zijn beurt de bal ontfutselde in de defensie van de Epsenaren.

Ook in het verdere verloop van de eerste helft had WWNA het overwicht, maar de kansen werden eerst niet benut. Ook Epse liet doelpunten maken. Een vrije trap werd op de kruising geschoten, tot opluchting van doelman Armend Ademaj, die zijn debuut maakte voor het eerste elftal in een officiële wedstrijd. De poging van de thuisploeg was voor WWNA hoe dan ook het moment om zelf weer in actie te komen. Uit een hoekschop schoot Niels Coops 0-3 binnen, zorgde Hulzebos op aangeven van Bax voor de 0-4 en scoorde Wilpshaar vlak voor het rustsignaal 0-5.

De ploeg van Slop zat op rozen en kon zich alleen verwijten niet vaker tot scoren te komen. Na de thee liet WWNA de teugels vieren in aanloop naar de eerste competitiewedstrijd komende week bij Overwetering. Ademaj onderscheidde zich al doelman nog een keer door als winnaar uit de strijd te komen in een 1-op-1 met Rida Ammi en leek ook bij de 1-5 de sterkste. Opnieuw won de doelman het van Ammi, maar diens inzet kwam ietwat fortuinlijk wel bij ploeggenoot Jeroen van Beek terecht. Hij zorgde voor de 1-5, maar spannend werd het niet meer. Vanaf de aftrap was het Maurice van Kampen die werd bediend door door Wilpshaar met de 1-6 tot gevolg.

Zo sloot WWNA de voorbereiding prima af. Er is hard gewerkt, er werd gerouleerd, er zijn stappen gezet en de ploeg moet zondag laten zien dat het klaar is voor het echte werk. Met vertrouwen in de achterzak in elk geval.

Bekertoernooi:
Epse – WWNA 1-6 (0-5). 1. Raymond Wilpshaar 0-1, 7. Kristiaan Bax 0-2, 35. Niels Coops 0-3, 39. Axel Hulzebos 0-4, 44. Wilpshaar 0-5, 56. Jeroen van Beek 1-5, 56. Maurice van Kampen 1-6. Scheidsrechter: E.A. Versteege. Gele kaart: Otten (Epse). Toeschouwers: 70. Bijzonderheid: Orderbos bekert verder in deze poule, WWNA is uitgeschakeld.
WWNA: Ademaj (75. Jaspers), Langevoort (67. Huisman), Van Doornik, Sellaiyah, Coops, Drost, Van Oosterhout, Bax (59. Agten), Wilpshaar, Hulzebos, Van Kampen.

2021-09-19T17:13:20+00:00 zondag 19 september 2021|Wedstrijdverslagen|