WWNA 75-jaar: inkijkje in de commissie

Home>Nieuws, WWNA 75 jaar>WWNA 75-jaar: inkijkje in de commissie

WWNA 75-jaar: inkijkje in de commissie

Bijna iedere dag voetbalt jong en oud bij WWNA. Maar naast wedstrijden, toernooien en trainingen organiseert de club nog vele andere activiteiten. Om te beginnen staat het jubileum op de planning! Staat 16 tot en met 19 juni 2022 al genoteerd? WWNA staat dan compleet in het teken van het 75-jarig bestaan. Daarbij is de hulp van Charel van den Hul ingeschakeld.

 

Charel maakt deel uit van de evenementencommissie. Hierin zitten naast Charel ook Keven Kolkman, Wendelien Kolkman, Bart Kroon, Maickel Jansen, Pascal Veldhuis, Nick Hertgers, Wessel Langevoort en Maarten Mels. Samen organiseren zij alle evenementen op de club.

 

“Afgelopen anderhalf jaar was bijzonder. Zelf was ik net zes maanden voorzitter van de evenementencommissie, dus ik werd meteen in het diepe gegooid. We hebben ongeveer drie evenementen online georganiseerd en dat was erg leuk. Het was een bewuste keuze om niet te veel te organiseren, omdat we merkten dat veel bedrijven dit ook al deden en dat mensen ‘druk’ waren”, legt Charel uit.

 

Normaalgesproken regelt de evenementencommissie alle evenementen voor de senioren. Kaartavonden, bingo, de nieuwjaarsloop en het schuttersfeest bijvoorbeeld. “Waar we het kunnen combineren met de jeugd, doen we dat.’’ Of er nu met corona nog evenementen in het verschiet liggen, blijft onzeker. Al staan er al wel weer evenementen op het programma: “Onder andere raddraaien, de oliebollenfuif, klaverjassen en het darttoernooi.’’

 

Naast deze evenementen staat het jubileumfeest op de planning. Hier zal Charel vanaf januari fulltime mee bezig zijn, omdat dit ook haar afstudeeropdracht is. “Het liefste organiseer ik ongeveer alles wat je maar kan bedenken: feestjes, bruiloften, zakelijke events en ga zo maar door. Mijn ouders hebben mede het 60-jarig bestaan georganiseerd en daar heb ik altijd alle verhalen van meegekregen. Toen mijn moeder mij attendeerde op de goede timing van mijn afstuderen samen met het 75-jarig bestaan, was 1 en 1 heel snel 2. Ik besloot in gesprek te gaan met het hoofdbestuur en gelukkig kwamen we er snel uit. Samen met een geweldige commissie gaan wij ons uiterste best doen om er geweldige dagen van te maken.”

 

Samen met deze commissie (Diederik Warrink, Frits Beekhuis, Gerard Jansen, Keven Kolkman, Anneliek van den Hul, Patrick Beumer en Robin de Jong) gaan ze een geweldig feest organiseren. Waar in de presentatiegids de invulling van het weekend nog een totale verrassing was, kan Charel nu al wel iets verklappen: “Een klein tipje van de sluier? Ga maar vast goed oefenen voor de Hollandse meezingers!”

 

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je meehelpen met het 75-jarig jubileum? Dat waarderen we enorm! Alle handjes zijn meer dan welkom. Neem contact op met Charel van den Hul via evenementen@wwna.nl of via 06-30713359.

2021-11-17T09:48:28+00:00 dinsdag 16 november 2021|Nieuws, WWNA 75 jaar|