WWNA 75 jaar: dit gaat er gebeuren

Home>Nieuws, WWNA 75 jaar>WWNA 75 jaar: dit gaat er gebeuren

WWNA 75 jaar: dit gaat er gebeuren

Nog precies een maandje en dan is het zover! Dan gaan we los tijdens het jubileumweekend. Het weekend van 16 tot en met 19 juni zit bomvol gezellige activiteiten voor jong en oud. Wat is er op welke dag te doen?

Donderdag 16 juni: herdenking en receptie

WWNA zou zonder álle geweldige leden niet zijn wat het nu is. Daarom herdenken we bij de herdenksteen op de vereniging de oud-leden die niet meer onder ons zijn.

Voor genodigden en leden is er daarna een receptie. Deze wordt verzorgd door WWNA 1 die achter de bar staat, de dames van WWNA in de bediening én diverse sprekers.

Feest met de WWNA-band

Na de receptie is het tijd voor een klein feestje. De WWNA-band en een DJ zorgen voor gezellige muziek. De WWNA-band bestaat uit muzikale leden en is speciaal voor het jubileum in het leven geroepen. Om 23:00 uur is het eerste feestje afgelopen, zodat iedereen fris en fruitig het feestweekend in kan gaan.

Vrijdag 17 juni: kidsmiddag en WWNA-Sterrenteam

De vrijdagmiddag is voor onze jongste leden en anderen die graag kennis willen maken met WWNA. Tijdens de kidsmiddag hebben we allemaal spelletjes voor peuters, kleuters en buurtkinderen. Opgeven? Dat kan via je leider of trainer, of via evementen@wwna.nl.

De namiddag is voor de volwassen leden en de ouderensoos. Tijdens een ouderwets gezellige Hollandse vrijdagmiddagborrel luiden we het feestelijke weekend in. Na de borrel kun je thuis even wat eten om daarna te genieten van de democratisch gekozen sterrenteams.

Na de wedstrijd gaan de stoelen en krukken aan de kant en mogen de heupjes los met RadioNL!

Zaterdag 18 juni: zeskampen en meer

De ochtend staat in het teken van de jeugd. Tijdens de zeskamp voor kinderen van 9 t/m 15 jaar kunnen de kids al hun energie kwijt. En in de middag zijn de deelnemers vanaf 16 jaar aan de beurt. Meedoen? Geef je team nog snel op via evenementen@wwna.nl. Kinderen kunnen zich ook opgeven via hun leider of trainer.

Kidsmiddag voor de allerkleinsten

Hebben de allerkleinsten ook zin in een feestje? Dat komt mooi uit, want op zaterdag kunnen ze in de namiddag lekker knutselen, dansen en schminken. Opgeven is niet nodig.

Aan het eind van de middag is er voor iedereen, jong en oud, nog een activiteit. Wat? Dat houden nog héél even geheim!

De zaterdag sluiten we af met… surprise surprise… een swingende feestavond. De band ACHTUNG zal ons de hele avond van muziek voorzien. Wie is ACHTUNG? Dé coverband met schaamteloze feestdrift!

Zondag 19 juni: Kees Bouwmeester Zestaltoernooi

Wie kent het niet? Het jaarlijkse Kees Bouwmeester Zestaltoernooi valt perfect in het feestweekend. Doe je al mee? Zo niet, dan kun je je nog tot 1 juni opgeven via zestaltoenooi@hotmail.com. Vermeld je teamnaam, contactpersoon, contactgegevens, captain, spelers en de kleur van jullie shirts.

Natuurlijk sluiten we het weekend af met een mooi feest, dit keer met muziek van DJ Sander!

Wij als organisatie hebben er enorm veel zin in. We hopen jullie ook. Tot dan!

2022-05-16T17:12:38+00:00 maandag 16 mei 2022|Nieuws, WWNA 75 jaar|