Van Werven ook komend seizoen hoofdtrainer bij WWNA

Home>Nieuws, Speciaal>Van Werven ook komend seizoen hoofdtrainer bij WWNA

Van Werven ook komend seizoen hoofdtrainer bij WWNA

WWNA is verheugd te kunnen melden dat hoofdtrainer Bernard van Werven ook voor komend seizoen is gecontracteerd. Club en trainer kwamen deze week een contractverlening voor een nieuw voetbaljaar overeen. De 55-jarige oefenmeester uit Beekbergen gaat in 2018/2019 voor zijn derde seizoen in zijn tweede termijn bij de vereniging uit Wenum Wiesel.

,,Iedereen is super tevreden’’, aldus Eddie Schimmel namens de Technische Commissie. En terecht. De hoofdmacht staat halverwege de competitie op een fraaie derde plek in de vierde klasse F. De jonge ploeg speelt attractief en heeft tot nu toe de meest productieve aanval van alle teams in de competitie. Het is mede de verdienste van teambuilder Van Werven.

Van Werven was in de periode van 2004-2007 ook al hoofdtrainer bij WWNA. In zijn laatste seizoen maakte hij de club voor het eerst in decennia weer kampioen en bracht de ploeg naar de vierde klasse. In de tussenliggende periode diende hij ook Activia, Beekbergen, Apeldoornse Boys, Rood Wit en Oene. Clubs waar hij ook met regelmaat succes boekte.

2018-12-18T20:58:32+00:00 dinsdag 18 december 2018|Nieuws, Speciaal|