Wel of geen promotie voor onze selectieteams?

Home>Nieuws, Speciaal>Wel of geen promotie voor onze selectieteams?

Wel of geen promotie voor onze selectieteams?

Een anticlimax voor al onze teams. Geen competitiewedstrijden meer sinds begin maart. Komende zondag zou ons eerste elftal haar laatste reguliere competitiewedstrijd spelen. Tegen Orderbos.

Was het elftal van trainer/coach Bernard van Werven dan al kampioen van de vierde klasse F, of zou het de kampioenswedstrijd zijn? Of had het team ergens in de tussenliggende periode een enorme dip gehad en de titelkansen vergooid? We zullen het nooit weten voor de ploeg die er zo goed voorstond en al een periodetitel op zak had. Dat is wrang.

Gelukkig staan de mannen inmiddels weer op het trainingsveld en krijgt dit sportief geweldige voetbaljaar toch nog een enigszins waardige afsluiting. We waren tot de laatste wedstrijd tegen Groen Wit op 8 maart de beste, maar staan niet met de champagne aan de finish. Het is wat het is…

Dat geldt net zo goed voor ons tweede en ons vierde. Ook zij stonden in hun competities bovenaan. Voor wat betreft de selectieteams is er ondanks het mislopen op de titels hoop op promotie. WWNA vroeg in lijn met de KNVB-richtlijnen promotie aan. Veel verenigingen kiezen voor voetballen op zaterdag en dat geeft ruimte in de competitieschema’s. Uiterlijk medio juni horen de elftallen in welke klasse ze komend seizoen uit mogen komen. Een papieren promotie voelt misschien als inferieur, maar wie de teams dit seizoen in actie zag weet dat ze het verdienen. We duimen met ze mee.

En vallen keuzes anders uit: gezondheid, welbevinden en welzijn gaat boven alles. Altijd.

2020-05-20T20:02:28+00:00 woensdag 20 mei 2020|Nieuws, Speciaal|