Waarom WWNA de leukste voetbalvereniging is

Home>WWNA 75 jaar>Waarom WWNA de leukste voetbalvereniging is

Waarom WWNA de leukste voetbalvereniging is

WWNA, de leukste voetbalvereniging van Apeldoorn. Dat staat bovenaan op de website. Maar waaróm is WWNA dan de leukste voetbalverenging? Wat hier enorm aan bijdraagt, zijn de tradities die we al zo lang hebben. Ga maar eens na hoeveel jaarlijks terugkerende, gezellige activiteiten WWNA heeft! Al bijna 75 jaar is WWNA een nuchtere, ouderwets gezellige vereniging. Nu het jubileum eraan komt, werpen we een blik op al dit leuks wat de club zo gezellig maakt!

Sinterklaas is al weer het land uit en daar hebben we wederom leuke herinneringen aan, dankzij de voetbalpieten die ons elk jaar bezoeken. En in de aanloop naar de feestdagen is nu het kerstdiner het eerste wat bij ons opkomt. Met Kerst hebben we voor de jeugd een heerlijk kerstbuffet. Lekker eten met zijn allen en natuurlijk altijd de kantine een klein beetje op zijn kop zetten!

Tussen Kerst en oud en nieuw zijn de volwassen leden toe aan een feestje en daarom hebben we destijds de oliebollenfuif in het leven geroepen. En is het dan Nieuwjaar, dan wordt er door jong en oud rondom het complex hardgelopen. En uiteraard hoort hier een gezellige receptie bij.

Wanneer de jongste jeugd net is bijgekomen van de Nieuwjaarsloop, mogen ze in januari alweer aan de bak, voor het manegetoernooi. Wat? Voetballen in een paardenbak? Wie verzint dat? Nog altijd hebben de kinderen hier enorm veel plezier in! En met het manegetoernooi houdt het nog niet op met de toernooien en activiteiten die elk jaar worden georganiseerd. Denk maar eens aan het 4 x 4 jeugdtoernooi of het jeugdtoernooi en de penaltybokaal.

Ook voor de volwassen leden zijn er gedurende het seizoen genoeg leuke toernooien te spelen, zoals het zestaltoernooi en bedrijvenvoetbal. Waarna het natuurlijk altijd ouderwets gezellig is in de kantine met elkaar!

Voor al die toernooien en niet te vergeten de profclubs die bij ons te gast zijn in de zomer, is een bijgehouden complex een must. Het complex wordt altijd geweldig onderhouden, het hele jaar door. Maar soms is het nodig ons met zijn allen een dag met zijn allen goed druk te maken om alles weer netjes en in goede staat te krijgen. Dat doen we tijdens de jaarlijkse Klussendag!

Niet elk lid is lid om te voetballen. Bij WWNA organiseren we voor de kaartfanaten altijd een kaartmarathon. Een hele dag klaverjassen en jokeren, gezellig!

En is het seizoen dan weer voorbij, dan moet dit natuurlijk ook gevierd worden, tijdens de seizoensafsluiting. Een mooi feest met zijn allen, waarop we altijd weer hopen zoveel mogelijk kampioenschappen te mogen vieren!

De afgelopen twee jaar hebben we het merendeel van deze mooie tradities helaas niet kunnen meemaken. Hopelijk kunnen we deze gezellige toernooien, feesten en andere leuke dingen snel weer voortzetten!

Volgend jaar bestaat WWNA 75 jaar en ook daar hopen we een prachtig feest van te maken! Heb je vragen, leuke ideeën of wil je meehelpen met het 75-jarig jubileum? Dat waarderen we enorm! Alle handjes zijn meer dan welkom. Neem contact op met Charel van den Hul via evenementen@wwna.nl of via 06-30713359.

2021-12-16T15:42:12+00:00 donderdag 16 december 2021|WWNA 75 jaar|