W.G. Schimmel B.V. ook komende 2 jaar hoofdsponsor van WWNA

Home>Nieuws, Speciaal>W.G. Schimmel B.V. ook komende 2 jaar hoofdsponsor van WWNA

W.G. Schimmel B.V. ook komende 2 jaar hoofdsponsor van WWNA

Dat Rob en Eddie Schimmel WWNA een warm hart toedragen is een ieder bij WWNA wel bekend. Beide heren zijn sinds jaar en dag in diverse functies actief bij onze mooie club. Maar ook zakelijk zijn beide heren al gedurende een hele lange tijd verbonden aan WWNA.

In 2002 zijn Rob en Eddie met hun bedrijf W.G. Schimmel B.V. hoofdsponsor van WWNA geworden. Door de jaren heen werd dit hoofdsponsorschap iedere keer opnieuw voor een aantal seizoenen verlengd, waardoor het hoofdsponsorschap van W.G. Schimmel B.V. in 2022 inmiddels zijn 20 jarig jubileum bereikt heeft! Een mijlpaal waar wij als club heel erg trots op zijn.

Thans hebben Rob en Eddie uitgesproken ook de komende 2 jaar als als hoofdsponsor aan WWNA verbonden te willen zijn. In het bijzijn van voorzitter Gert Jan Wassink en de overige hoofdbestuursleden hebben de heren hun handtekening geplaatst onder een nieuwe 2-jarige sponsorovereenkomst.

WWNA is heel erg trots op het feit dat W.G. Schimmel B.V. het hoofdsponsorschap verlengd heeft tot en met het jaar 2024 en is de heren enorm dankbaar voor hun commitment aan de club!

2022-05-25T07:34:12+00:00 woensdag 25 mei 2022|Nieuws, Speciaal|