Vlaggenschip besluit 2022 met nederlaag

Home>Wedstrijdverslagen>Vlaggenschip besluit 2022 met nederlaag

Vlaggenschip besluit 2022 met nederlaag

WWNA is het kalenderjaar 2022 sportief in mineur geëindigd. De hoofdmacht verloor van concurrent Klarenbeek met 3-2 en staat halverwege het seizoen slechts zesde met een puntentotaal van 13 uit 10 wedstrijden.

Wat een verschil in negatieve zin met een jaar geleden toen de ploeg nog hoge ogen gooide in de derde klasse. Het verval is enorm en de vraag is of de equipe van scheidend trainer Harold Valkenburg er in de tweede competitiehelft nog iets van weet te maken. Om nog mee te doen om iets moois zullen toch zeker 22 punten uit de volgende 10 wedstrijden gepakt moeten worden. Een enorme opgave.

Toch bracht de hoofdmacht het er in Klarenbeek nog best goed van af. Tot twee keer toe kwam de ploeg op een voorsprong. Eerst scoorde Wessel Langevoort vanuit een hoekschop, nog voor de thee zette Maurice van Kampen WWNA op een 1-2 voorsprong nadat de thuisploeg eerder op gelijke hoogte was gekomen.

Ook in de tweede helft had WWNA mogelijkheden op meer. Thomas Fama schoot over nadat de bal van de paal terug het veld inkwam. Misfortuin voor de aanvaller die in de rebound de bal niet in het lege doel wist te krijgen. In de slotfase moest zwart wit toch capituleren.

Pijnlijk is de stand op de ranglijst en het schamele aantal punten. Het is niet dé periode van onze hoofdmacht, zoveel is zeker. Tijd voor bezinning, gas terug, opladen en vanaf februari oprichten.

Zondag vierde klasse F:
Klarenbeek – WWNA 3-2 (1-2). 14. Wessel Langevoort 0-1, 19. Job Smeltink 1-1, 34. Maurice van Kampen 1-2, 58. Leon Brouwer 2-2, 80. Niels Kluimer 3-2. Scheidsrechter: P. Hooijer.
WWNA: Nieuwenhuis, Van Doornik, Langevoort, Sellaiyah, Korporaal, Drost, Van Oosterhout (Schild), Agten, Fama, Hulzebos, Van Kampen.

2022-12-11T17:59:40+00:00 zondag 11 december 2022|Wedstrijdverslagen|