Uitnodiging voor al onze (aankomende) scheidsrechters

Home>Nieuws>Uitnodiging voor al onze (aankomende) scheidsrechters

Uitnodiging voor al onze (aankomende) scheidsrechters

Op donderdag 4 april zal betaald voetbalscheidsrechter Rob Dieperink een interactieve spelregelavond houden bij de SAO Apeldoorn. Tijdens de avond zal Rob de aanwezigen uitdagen om hun mening te geven over situaties die veel voorkomen in voetbalwedstrijden. Denk hierbij aan hands, buitenspel en verschillende soorten overtredingen. Rob zal hierbij natuurlijk ook putten uit zijn ervaringen in de eredivisie en eerste divisie.

Voor deze avond zijn ook onze scheidsrechters uitgenodigd. Voorafgaand aan de presentatie van Rob is er de gelegenheid om de eigen conditie te testen middels de officiële KNVB-conditietest voor scheidsrechters. Leuk om te ontdekken hoe je er conditioneel voorstaat en aan welke eisen een scheidsrechter op de hogere amateurniveaus moet voldoen.

De conditietest zal om 19.00 beginnen. Er is kleedruimte en douchegelegenheid aanwezig bij de SAO. De presentatie van Rob Dieperink zal om 20.15 beginnen. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de presentatie bij te wonen. Het clubhuis bevindt zich aan de Boerhaavestraat 26 in Apeldoorn.

Reinier van Werven
Scheidsrechterscoördinator WWNA

2019-03-17T20:11:17+00:00 zondag 17 maart 2019|Nieuws|