Stuurloos WWNA ook onderuit in Deventer

Home>Wedstrijdverslagen>Stuurloos WWNA ook onderuit in Deventer

Stuurloos WWNA ook onderuit in Deventer

Een andere trainer, een ander systeem, een ander plan, een praatsessie, andere spelers? Of doorgaan en vertrouwen dat het nog goed komt? Zonder gekheid, wie de ultieme tip heeft, moet het zeggen. De hoofdmacht staat er niet goed voor. Uit de laatste 10 wedstrijden haalde het maar 2 punten. Zondag ging de ploeg van trainer Sven Slop met 2-0 onderuit bij laagvlieger Turkse Kracht.

Een ding is zeker: er zal de komende wedstrijden echt iets moeten gebeuren in Wenum Wiesel. Een strijdplan, vechtlust, de over-mijn-lijk-mentaliteit. Of een combinatie ervan. Er zijn geen excuses meer van buiten of binen het veld. Want, drie, vier mogelijkheden om te scoren over 90+10 minuten. Dat is veel te weinig tegen een degradatiekandidaat. Het lukte de spelers van WWNA maar niet om de tegenstander echt de wil op te dringen, laat staan het de tegenstander het vuur aan de schenen te leggen.

Kristiaan Bax was de eerste die het na 5 minuten probeerde. De aanvallende middenvelder probeerde het uit de tweede lijn en zag de keeper eenvoudig pakken. Pas verderop in de tweede helft klopte WWNA wat vaker aan. Na een schot van andermaal Bax kwam er een hoekschop en ook Maurice van Kampen was bij een 2-0 stand nog dichtbij succes. Maar het zou er in een zonnig Deventer niet van komen.

De thuisploeg speelde verre van groots, maar ze waren domweg gevaarlijker en effectiever dan WWNA. Abdulah Kilic kopte op aangeven van Huseyin Güveli net naast en diezelfde Güveli kon een paar minuten laten na het zoveelste balverlies van WWNA op het middenveld eenvoudig afronden. In de slotfase scoorde invaller Ahmed Erdem zijn ploeg in een zetel. Een verdiende overwinning, dat ook nog.

Dubbele pech voor WWNA dat de voorsprong op de directe degradatiekandidaten als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen. Zij ruiken bloed en WWNA mag hopen dat het kwartje weer eens de goede kant op valt. Spelers en trainer zijn op zoek naar een Houdini-achtige act om de eerste seizoenshelft niet te zien opgaan in rook. Donderdagavond heeft de equipe weer een kans wanneer Diepenveen afreist naar Wiesel.

Derde klasse D:
Turkse Kracht – WWNA 2-0 (1-0). 35. Huseyin Güveli 1-0, 80. Ahmed Erdem 2-0. Scheidsrechter: W. ten Damme. Toeschouwers: 100.
WWNA: Jaspers, Langevoort (Berends), Drost, Van Doornik, Coops, Agten, Fama, Bax, Wilpshaar (Van Oosterhout), Hulzebos, Van Kampen.

2022-05-08T18:34:03+00:00 zondag 8 mei 2022|Wedstrijdverslagen|