Sportief mooie tijden voor WWNA

Home>Nieuws>Sportief mooie tijden voor WWNA

Sportief mooie tijden voor WWNA

Zoals gezegd staat ons eerste elftal voor het eerst in het bestaan bovenaan in de vierde klasse. Maar er zijn meer WWNA-elftallen die voor mooie sportieve prestaties zorgen. Een kort overzicht:

We beginnen in de zaal. Voor het eerst sinds jaren heeft zwart-wit een team in competitie. En hoe. De zaalvoetballers kwamen in de vierde klasse tot nu toe 8 maal in actie en ze wonnen er 7. Kortom, met een doelsaldo van +50 staat de ploeg fier bovenaan in hun poule.

Ook het tweede elftal van WWNA gaat als een speer. Onder leiding van trainer Christian Jansen staat het elftal eerste in de derde klasse. Zondag werd KCVO 2 met liefst 5-0 verslagen. En omdat de reserves van Diepenveen onderuit gingen tegen Activa 2, staat WWNA in deze competitie voor het eerst bovenaan.

Maar er is meer sportief succes. Ook bij de recreanten. WWNA 4 won al haar duels in de 6e klasse en gaat ruim aan kop.

Bij de jeugd spant JO11-1 op dit moment de kroon. In de vierde klasse hebben zij op dit moment 24 punten verzameld in 9 wedstrijden. Alleen de leeftijdgenoten van KCVO blijven nog in de buurt.

Natuurlijk, niet alle teams staan bovenaan. En we vergeten vast een aantal mooie tussentijdse prestaties van onze teams – denk bijvoorbeeld aan het debuut van onze vrouwen dit jaar in de vierde klasse – maar dat ze niet genoemd worden zegt niets. We zijn blij en trots op alle teams. Ongeacht het niveau, ongeacht de sportieve prestaties. WWNA zijn we met z’n allen.

Veel plezier nog tot de winterstop!

2019-12-01T20:58:47+00:00 zondag 1 december 2019|Nieuws|